Erhvervsakademiuddannelse

Søg ind på top-up-uddannelsen i international handel og markedsføring med en erhvervsakademiuddannelse i rygsækken

Du har en adgangsgivende erhvervsakademiuddannelse fra UCN eller fra en anden professionshøjskole eller erhvervsakademi. Hvis din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, skal du søge senest den 1. juli.

Hvis din erhvervsakademiuddannelse er relevant, men ikke er en af dem, der giver direkte adgang, kan du forinden søge om en individuel konkret forhåndsvurdering senest den 25. maj. 

Adgangskrav

Hvis du er i tvivl om din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, kan se på uddannelsens adgangskrav og udvælgelseskriterier.

Vigtige datoer
 

Studiestart i september

Medio marts
UCN åbner for ansøgning til top-up uddannelserne via online ansøgningsformular, som kan findes under de enkelte uddannelser
1. juli
Ansøgningsfrist kl. 12.00.
9. juli
Svar på ansøgning via mail/UCN Optagelsesportal.
28. juli
Offentliggørelse af evt. ledige studiepladser på www.ucn.dk/ledigepladser. Ansøgning foregår via online ansøgningsskema, som kan tilgås på siden.

Bemærk: Ansøgningerne vurderes på baggrund af en række udvælgelseskriterier for ansøgning om ledig studieplads. Hvis der stadig er ledige studiepladser efter ansøgningsfristerne, vurderes ansøgninger efter et først til mølle-princip. Læs mere på ucn.dk/ledigepladser.

ER DU I TVIVL?

Måske er du i tvivl om valget mellem to uddannelser? Måske ved du slet ikke, hvilken vej du skal gå? Opfylder du adgangskravene? Skal du overhovedet læse på UCN, eller skal du noget helt andet?

Uanset hvad du er i tvivl om, er der flere måder vi kan hjælpe dig med at blive afklaret i dit uddannelsesvalg. Læs mere og få hjælp til dit uddannelsesvalg.