Forhåndsvurdering af mulighed for optagelse på baggrund af individuel konkret vurdering

​Søg ind på top-up-uddannelsen i international handel og markedsføring med en individuel konkret forhåndsvurdering af dine faglige kvalifikationer i rygsækken

Hvis du har en anden relevant erhvervsakademiuddannelse (evt. suppleret med relevant erhvervserfaring, kurser, udenlandsophold eller frivilligt arbejde), så vil vi gerne vurdere, om det tilsammen kan sidestilles med de formelle adgangskrav til den top-up-uddannelse, du ønsker at starte på.

Du kan søge en forhåndsvurdering af dine faglige kvalifikationer senest den 25. maj via dette online ansøgningsskema til forhåndsvurdering. Du vil få svar på din ansøgning om forhåndsvurdering i løbet af 2 – 4 uger. En positiv individuel konkret forhåndsvurdering giver dig adgang til at søge om optagelse på en top-up-uddannelse senest den 1. juli.

Adgangskrav

Hvis du er i tvivl om din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, kan se på uddannelsens adgangskrav og udvælgelseskriterier.

Vigtige datoer

Studiestart i september

25. maj
Frist for ansøgning om forhåndsvurdering af dine faglige kvalifikationer via online ansøgningsskema.
1. juli 
Ansøgningsfrist kl. 12.00. Frist for ansøgning om optagelse på top-up-uddannelse for ansøgere med positiv forhåndsvurdering af faglige kvalifikationer. 
9. juli
Svar på ansøgning via mail/UCN Optagelsesportal.
28. juli
Offentliggørelse af evt. ledige studiepladser på www.ucn.dk/ledigepladser. Ansøgning foregår via online ansøgningsskema, som kan tilgås på siden.

Bemærk: Ansøgningerne vurderes på baggrund af en række udvælgelseskriterier for ansøgning om ledig studieplads. Hvis der stadig er ledige studiepladser efter ansøgningsfristerne, vurderes ansøgninger efter et først til mølle-princip. Læs mere på ucn.dk/ledigepladser.

ER DU I TVIVL?

Måske er du i tvivl om valget mellem to uddannelser? Måske ved du slet ikke, hvilken vej du skal gå? Opfylder du adgangskravene? Skal du overhovedet læse på UCN, eller skal du noget helt andet?

Uanset hvad du er i tvivl om, er der flere måder vi kan hjælpe dig med at blive afklaret i dit uddannelsesvalg. Læs mere og få hjælp til dit uddannelsesvalg.