Gå til hoved indhold

International handel og markedsføring

Med denne overbygning på 1,5 år kan du arbejde med salg, forretningsudvikling og værdiskabelse i både danske og internationale virksomheder.
  • Professionsbachelor (overbygningsuddannelse)

  • 1,5 år

  • Aalborg og Online

  • Studiestart i september

ARTIKEL

Simons kompetencer kommer i spil hos LBN Medical

UCN's kombination mellem teori og praksis forberedte Simon til at komme direkte ud på arbejdsmarkedet, da han dimitterede fra uddannelsen i international handel og markedsføring. Nu arbejder han hos LBN Medical, der leverer radiologisk udstyr til medicinalindustrien.

Videreuddannelse på kandidatniveau

Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder på www.ug.dk og kontakter den pågældende kandidatuddannelse for at afklare dine muligheder. Du er også velkommen i studievejledningen på UCN.

En professionsbachelor i international handel og markedsføring giver dig mulighed for at søge om optagelse på forskellige kandidatoverbygninger. Om du bliver optaget, afgøres altid af institutionen du søger hos. Som eksempler kan nævnes:

  • Culture, communication and globalization (AAU)
  • It, kommunikation og organisation (AU)

Går du med iværksætter­drømme?

Start din egen virksomhed under studiet og bliv din egen arbejdsgiver.

På UCN får du inspiration, råd og hjælp til at udvikle dine egne forretningsidéer – uanset hvor langt du er i processen. Vores innovationsmiljø Next Step tilbyder flere forskellige forløb, som både kan følges online og i Innovationshuset i Aalborg.