Gå til hoved indhold

Ens uddannelsesbaggrund giver et godt indblik i ens kompetencer. Derfor bliver UCN-dimittender ofte valgt når aalborgensiske LBN Medical, der leverer radiologisk udstyr til medicinalindustrien, skal rekruttere nye medarbejdere.

Salgsdirektør hos LBN Medical, Jesper Nielsen, understreger, at stærke teoretiske egenskaber samt en evne til at se tingene fra kundens synspunkt gør UCN-dimittenderne attraktive for de nordjyske virksomheder.

I kraft af sin professionsbachelor i international handel og markedsføring fra UCN, blev Simon Mølgaard fastansat i LBN Medical i 2019. Han ser især 12 måneders praktik og UCN’s udgangspunkt med casearbejde som yderst fordelagtigt, når man skal på jobjagt efter endt uddannelse.

- Min uddannelse på UCN har været afgørende for, at jeg kan omdanne den lærte teori til praktiske opgaver i virksomheden. Selvom det praktiske fylder i min stilling hos LBN Medical, så sidder vi alle med en solid faglig baggrund.Derfor er det vigtigt med begge indgangsvinkler, og det har UCN sikret. Meget praktik og casearbejde har betydet, at jeg har tilegnet mig kompetencerne til at komme direkte på arbejdsmarkedet, fortæller Simon Mølgaard.

- Uddannelsesbaggrunden er det første, som jeg kigger på i vores rekrutteringsproces, fordi det giver et godt billede af, hvilke kompetencer mennesker har. UCN-dimittender har en god teoretisk base og har samtidigt en god forståelse for, hvordan kunder tænker. At vi den dag i dag har syv forskellige ansatte med UCN-baggrund beviser, at de oftest har de rette kompetencer, siger salgsdirektøren.

Ifølge Jesper Nielsen betyder UCN-dimittendernes høje standarder, at virksomheden helt nøjagtigt ved, hvad de skal forvente ved ansættelser. Samtidig understreger han et fint samarbejde med UCN, som er afgørende for, at rekrutteringsprocessen bliver så god som muligt.

- UCN-dimittender har et højt bundniveau, hvorfor vi har en god mulighed for at afstemme vores forventninger med dimittenderne. Samtidig har vi et godt samarbejde med UCN, hvor vi får muligheden for at komme ned på UCN et par gange om året for at sikre os et stort ansøgerfelt, siger Jesper Nielsen.