Drømmer du om en international karriere inden for hospitality-branchen?

International hospitality management er en direkte overbygning på serviceøkonom- og markedsføringsøkonomuddannelsen. Med uddannelsen får du kompetencer til at arbejde med drift, udvikling, administration og ledelse i et internationalt arbejdsmiljø inden for hospitality-branchen med fokus på turisme, hotel, restauration og oplevelsesøkonomi.

Du lærer om ledelse, strategi, økonomi, kultur- og gæsteforståelse. Derved får du bl.a. redskaber til at udvikle nye markeder og koncepter, en forståelse for virksomhedens strategiske udfordringer samt evnen til at håndtere operationaliseringen af virksomhedens strategi i praksis.

Undervisningssproget på den danske linje er et mix af dansk og engelsk. På den måde styrker du dine sprogkundskaber, får interkulturelle kompetencer og et internationalt netværk. Som færdiguddannet kan du f.eks. blive resort manager, marketingkoordinator, destinationschef eller salgschef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning. Husk at du skal søge senest 1. juli kl. 12.00.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Jeg vil klart anbefale den, men jeg vil også sige, at man skal være opmærksom på at uddannelsen retter sig mod turisme- og hotelbranchen, så derfor vil jeg mene man skal have en konkret interesse i de brancher."

Mathias Højbo

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i international hospitality management på UCN.

Studievejledning

Lone Møller Wejrum
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 88
lmw@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.