Drømmer du om en international karriere inden for hospitalitybranchen?

International hospitality management er en direkte overbygning på serviceøkonom- og markedsføringsøkonomuddannelsen. Med uddannelsen får du kompetencer til at arbejde med drift, udvikling, administration og ledelse i et internationalt arbejdsmiljø inden for hospitalitybranchen med fokus på turisme, hotel, restauration og oplevelsesøkonomi.

Du lærer om ledelse, strategi, økonomi, kultur- og gæsteforståelse. Derved får du bl.a. redskaber til at udvikle nye markeder og koncepter, en forståelse for virksomhedens strategiske udfordringer samt evnen til at håndtere operationaliseringen af virksomhedens strategi i praksis.

Uddannelsen foregår på engelsk sammen med både danske og internationale studerende. På den måde styrker du dine sprogkundskaber, får interkulturelle kompetencer og et internationalt netværk. Som færdiguddannet kan du f.eks. blive resort manager, marketingkoordinator, destinationschef eller salgschef.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Engelsk

Praktik

13 uger

Studiestart

September

Studievejledere

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning. Husk ansøgningsfrist 5. juli.

"Jeg vil klart anbefale den, men jeg vil også sige, at man skal være opmærksom på at uddannelsen retter sig mod turisme- og hotelbranchen, så derfor vil jeg mene man skal have en konkret interesse i de brancher."

Mathias Højbo

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse i international hospitality management på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind