Hvad kræver uddannelsen?

Få svar på, hvad det kræver af tid, egenskaber og udgifter for at komme godt igennem studiet.


Et internationalt mindset

Som studerende skal du være forberedt på, at uddannelsen sigter efter at klæde dig på med et internationalt mindset. Det betyder, at flere elementer af uddannelsen trækker på internationale netværk og international viden. Dette mindset er efterspurgt i branchen, hvor arbejdssproget også er engelsk.

Engelsk litteratur og internationale oplæg er en del af kulturen

Under hele studiet skal du forvente, at vi bruger akademiske litteratur og praktiske cases fra hele verden: Europa, USA, Asien og Afrika. Underviserne har alle international, professionel erfaring, og gør brug af gæsteforelæsere fra internationale netværk. Du opfordres som studerende også til at deltage i internationale netværk og faglige events.

Et semester på engelsk giver dig ekstra fordele

Som en del af hospitalitybranchen, skal du kunne kommunikere på engelsk på et professionelt niveau og på tværs af kulturer. I Danmark er branchen kendetegnet af multikulturel arbejdskraft og ca. 50% af turisterne i Danmark er fra udlandet. Derfor prioriterer vi at give dig mulighed at øge dine sproglige og interkulturelle kompetencer i et trygt miljø. Andet semester i studiet foregår udelukkende på engelsk. Det giver dig en ekstra fordel, når du skal søge praktik og job efterfølgende.

Der er udgifter til studietur

På international hospitality management bliver der på 2. semester planlagt en international studietur til kr. ca. 8.000. Udover socialt samvær med dine holdkammerater byder turen på besøg hos virksomheder indenfor følgende virksomhedskategorier: turisme, hotel, restauration og oplevelsesøkonomi. Destinationen er Campi Flegrei, et naturskønt område i Syditalien, som byder på et hav af historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser. Vores studerende får en enestående mulighed for at lære området at kende med en passioneret lokal guide, som er en af vores undervisere. Samtidig vil I også møde en række aktører fra event, turisme, restaurations- og hotelbranchen.

Tidsrum for skemalagte aktiviteter

Du skal forvente skemalagte aktiviteter i tidsrummet 8.30-16.30 (ikke alle dage eller uger) i de mest travle dele af semestret. Skemalagte aktiviteter kan f.eks. være undervisning, workshops, virksomhedsbesøg, gæsteforelæsninger etc.

Studievejledning

Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Lone Møller Wejrum
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 88
lmw@ucn.dk