Skab hele løsninger med programmering, netværk og teknologi

Som IT-teknolog får du den nyeste viden om computersystemer, elektronik og netværk ind under huden. Du analyserer og omsætter virksomheders behov inden for netværks- og elektronikområdet til konkrete, tekniske løsninger.

IT-løsninger som kan ses og røres

Som IT-teknolog skal du have lyst til programmere, men du får også et meget konkret resultat, da du også arbejder med bl.a. hardware. Fokus i uddannelsen er på samspillet mellem netværk, programmering og elektronikken i selve teknologien.

IT-teknologen er generalist

IT-teknologer er generalister, der er nysgerrige på IT i bred forstand. Du skal have lyst til at arbejde med og sætte flere teknologier sammen til komplekse løsninger. I uddannelsen kan du også komme til at arbejde med cloud computing, sikkerhed og IoT (internet of things).

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 10 uger

Studiestart

September

Bliv lidt klogere...

Se også disse uddannelser

El-installatør

El-installatør

Med en installatøruddannelse får du egen el-autorisation. Du kan planlægge, implementere og varetage driften af systemer inden for stærkstrøm.

Læs mere om uddannelsen til datamatiker

Datamatiker

På uddannelsen til datamatiker får du indsigt i programmering og konstruktion af it-systemer, samt hvordan man kan indføre nye IT-systemer i en virksomhed.

Studievejledning

Steffen Vutborg
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 16 33
svu@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.