Vil du arbejde med elektronik, datateknik og computernetværk? Og lyder en karriere i IT-branchen helt rigtig?

Som it-teknolog får du den nyeste teknologi inden for computere, elektronik og computernetværk ind under huden. Samtidig bliver du i stand til at analysere og omsætte en virksomheds behov inden for netværks- og elektronikområdet til tekniske løsninger.

Det første halve år bliver du undervist i og arbejder med temaer og projekter om netværk og elektronik. Herefter vælger du studieretning, hvor du får mulighed for at fordybe dig inden for enten elektronik eller netværk.

Som it-teknolog kan du bl.a. arbejde med installation af it-netværk eller rådgive om kommunikations- og informationsteknologisk udstyr. Du kan få jobtitler som elektronikkonstruktør, produktionstekniker, hardwareudvikler, softwareudvikler, systemadministrator eller netværkskonsulent alt efter din studieretning.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 10 uger

Studiestart

September

Studievejledere

Steffen Vutborg
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 16 33
svu@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Vil du blive endnu skarpere?

Med en it-teknologuddannelse kan du læse videre på overbygningsuddannelsen i produktudvikling og teknisk integration. Uddannelsen varer halvandet år og giver dig stærke kompetencer inden for udvikling af produkter og ydelser. Du har også andre muligheder for at videreuddanne dig.

"Hvis du kan lide at arbejde med elektronik og IT, både teoretisk og praktisk, er it-teknologuddannelsen fed. Der er gode muligheder for at fordybe sig i et specifikt emne, og underviserne er altid klar til at forklare teorien bag emnet, også mere end én gang."

Johannes Tveden Nielsen

Kom til åbent hus - oplev studiemiljøet og kom lidt tættere på.

Find ud af hvornår og hvordan du kan søge ind på din drømmeuddannelse.

Få sparring hos en studievejleder og få svar på dine spørgsmål.