Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som IT-teknolog.

Som IT-teknolog kan du bl.a. arbejde med installation af IT-netværk eller rådgive om kommunikations- og informationsteknologisk udstyr. Du kan arbejde med indlejrede systemer, hvor du udvikler og designer elektronik og devices, som er koblet på netværk og leverer informationer og data til andre systemer.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Elektronikkonstruktør
  • Produktionstekniker
  • Hardwareudvikler
  • Softwareudvikler
  • Systemadministrator/netværkskonsulent

Adgang til overbygninger på UCN

Når du er uddannet IT-teknolog, har du adgang til en række overbygninger på UCN. Det betyder ikke, at du er sikker på at blive optaget på overbygningen, men blot at du opfylder adgangskravene for at blive optaget. Overbygningerne har et begrænset antal pladser.

På UCN er IT-teknolog adgangsgivende til følgende overbygninger:

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag en overbygning i udlandet

Du kan vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Vi anbefaler, at du altid undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder, hvis du drømmer om at læse en bestemt overbygning. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos studievejledningen.

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Steffen Vutborg
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 16 33
svu@ucn.dk