Gå til hoved indhold

It-teknolog

Bliv klog på programmering, computersystemer, netværksteknologi og forretningsforståelse på 2 år.

Praktik

Praktikken er et centralt element på UCN og i uddannelse i virkeligheden.

På uddannelsen til it-teknolog skal du på 4. semester i praktik i ca. 10 uger. Her skal du afprøve teorier og færdigheder i praksis samt tilegne dig ny viden inden for professionen.

Her bliver uddannelse til virkelighed

Praktikken foregår typisk i små og mellemstore virksomheder. Det kan f.eks. være i udviklingsvirksomheder eller konsulenthuse. Mange mener, at praktikken er et af de allerbedste elementer i uddannelsen. Her får du testet dit drive og seriøsitet omkring din faglighed.

Tre hurtige svar om praktikken på UCN

Hvad laver man i praktikken som it-teknolog?

Praktikken gør en forskel for din uddannelse

MatchMaking hjælper dig på vej til praktik og job

To gange årligt kan du møde mange virksomheder face-to-face på Campus Sofiendalsvej til en stor, fælles virksomhedsmesse kaldet MatchMaking. Her kan du blive klogere på praktik, job og samarbejdsmuligheder. Messen kombineres med foredrag og andre tiltag, der skal gøre det nemmere for virksomheder og studerende at finde hinanden.

Kom i praktik i egen virksomhed med Next Step

Next Step er en praktikmulighed, hvis du har planer om at blive selvstændig. Praktikken foregår på UCN i din egen virksomhed, og du skal ansøge om optagelse. Her får du tid og rum til at udvikle din forretningsidé og styrke dit iværksætter-mindset.

Læs om iværksætteri på UCN

Tag din praktik i udlandet

Din praktik behøves ikke foregå i Danmark! Brug praktikperioden til at udforske verden, dit fagområde eller branche og bliv klogere på både dig selv og på andre kulturer. UCN's praksisnære studier gør det nemt at tilbyde virksomheder konkret værdi, da du kommer med redskaber og metoder, som branchen kan bruge i dagligdagen.

Kom i kontakt med uddannelsen

Find en medarbejder Find en medarbejder

Se en liste over uddannelsens leder, undervisere og øvrige medarbejdere. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt UCN Karriere Kontakt UCN Karriere

Slå en ledig stilling op, find den rette praktikant eller start et samarbejde. Få rådgivning om mulighederne som praktikvært eller arbejdsgiver.

Bliv medlem af UCN Alumni Bliv medlem af UCN Alumni

Hold kontakten og styrk dit professionelle netværk. Bliv medlem af UCN's alumne-netværk for tidligere studerende.