Tilbud og events

Som ny studerende vil du modtage en række rabatter samt kunne deltage i forskellige studiestartsaktiviteter på UCN

SmartStart-box

Som en del af studiestarten på UCN får alle nye studerende udleveret vores SmartStart-box. Boxen består af en række gode tilbud og billetter til gratis arrangementer, som du kan bruge i de første måneder af din studietid - både på egen hånd og med dine nye studiekammerater.

Præcist hvad boxen indeholder, må du dog vente og se til studiestart.

Med SmartStart-boxen i hånden er du også på denne måde klædt på til at komme godt i gang på din nye uddannelse, i din nye klasse og måske endda i din nye by. På UCN ser vi på vigtigheden af gode studietilbud – også når du holder fri fra studiet.

Vi håber, at du bliver glad for æskens indhold og vil gøre brug af de tilbud, vi har samlet til dig.

05.09.18 - Pubcrawl

Onsdag d. 5/9 kl. 18.30 er der arrangeret en fælles pubcrawl, som er for alle 5 sundhedsuddannelser. Mødestedet er Gammeltorv i Aalborg midtby. Kom med, for det plejer at være en rigtig god aften og en god ice-breaker for at lære hinanden at kende. Arrangementet slutter i Jomfru Ane Gade klokken 01.00, så vi alle kan komme på UCN om torsdagen.

07.09.18 - Kagekonkurrence

Fredag d. 07.02.18 kl. 13.30 vil der være den årlige kagekonkurrence, hvor alle uddannelserne skal kæmpe om at pynte den flotteste kage indenfor et emne. Glæd jer, for det er super hyggeligt!

Skolens fredagsbar Café FREJS åbner allerede klokken 13:00.

Det er ikke tilladt at medbringe remedier til konkurrencen.
14.09.18 - Studiestartsfest

Fælles studiestartsfest for alle sundhedsuddannelserne fredag d. 14/9 kl. 18-01. Jeres tutorer deltager også.

TILMELDING 

Man skal tilmelde sig for at deltage i festen. Info om tilmelding og betaling får du af tutorerne i løbet af de første dage. De kommer ud og hilser på jer i klassen den første dag, og fortæller nærmere om festen.

PRISER 

Prisen for at deltage i festen er kl. 150,- hvilket dækker indgang, mad og musik. Det er muligt at købe billet uden mad til 50,-, og med indgang fra kl. 20.00. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, derfor kan der købes øl, vin, sodavand og drinks i Café FREJS til billige penge.

HUSK kontanter! Der kan ikke betales med kort, MobilePay eller hæves penge i baren.

VIGTIGT! 

Er du vegetar, allergiker eller andet, som vi bør vide i forvejen eller tage hensyn til, bedes du oplyse det ved tilmelding.

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Er der spørgsmål vedrørende festen, så spørg tutorerne.

Events på jordemoderuddannelsen

20.-21.09.18 - Hyttetur

En gruppe af jordemoderstuderende på 3. semester er i fuld gang med at planlægge en hyggelig hyttetur for jer. Hytteturen kommer til at foregå d. 20.-21. september.

I får mere information om dette, når I starter på uddannelsen. Udover hytteturen vil de ældre studerende også på andre måder tage hånd om jer og byde jer velkommen til jordemoderuddannelsen.

Læs hvordan UCN behandler dine personoplysninger

Vejledning til skemavisning i Outlook og TimeEdit

Pointer - UCN's studieportal

Vis os din studiestart via hashtagget #ucndk

Følg UCN på Facebook