Tutorer

I forbindelse med studiestart på UCN vil tutorer stå ved hovedindgangen og tage imod dig.

Alle tutorer vil bære en tutor-trøje, og vil derfor være nemme at spotte.

Tutorer på jordemoderuddannelsen

Hold J16V, der startede for ét år siden fungerer som tutorhold for jer. De har bl.a. arrangeret, at I alle bliver tilknyttet en ”storesøster”, og de er i fuld gang med at planlægge hyttetur for jer. Fra J16V deltager også 2 studerende i Campus Sundhed-tutorkorpset.

Kontaktpersoner i Campus Sundhed-tutorkorps

  • Marie Agerbo Andreasen
  • Josefine Jensen

Kontaktpersoner på søsterordningen

  • Matilde Rønde Batsberg 
Studentervejledere på jordemoderuddannelsen

Udover studiestartstutorer har jordemoderuddannelsen ansat to studentervejledere.

Studentervejlederne varetager opdatering af facebooksiden, samt svarer på alle spørgsmål fra mulige ansøgere og nystartede jordemoderstuderende omkring det at være jordemoderstuderende.

Studentervejlederne kan kontaktes på mail: jdmstudentervejleder@ucn.dk eller på facebooksiden: Jordemoderuddannelsen i Aalborg

Velkommen!

Starten på studiet er lige om hjørnet, og derfor vil Campus Sundhed-tutorkorps gerne byde dig velkommen og hjælpe dig godt i gang med dit studie.

I vil møde to slags tutorer, uddannelses-tutorer fra hver uddannelse, og Campus Sundhed-tutorer, som repræsenterer alle fem sundhedsuddannelser. Alle tutorerne har læst mindst et ½ år på enten ergoterapeut-, fysioterapeut-, jordemoder-, radiograf- eller sygeplejestudiet på UCN, Selma Lagerløfs Vej.

Campus Sundhed-tutorerne vil byde dig velkommen på skolen den første dag og hjælpe med at finde klasselokale, vise dig rundt og svare på spørgsmål, så du kan få en god start på dit studie. Uddannelses-tutorerne vil I møde i auditoriet både den første og den anden studiedag.

Der er mange arrangementer i starten af studiet som hhv. Campus Sundhed-tutorkorps og Uddannelses-tutorer står for, og de afholdes både på og uden for skolen.

Fælles Campus Sundhed-tutorer

I fælles Campus Sundhed-tutorkorpset er alle 5 sundhedsuddannelser repræsenteret.

Kontaktpersonen for Campus Sundhed-tutorkorpset er

Vejledning til skemavisning i Outlook og TimeEdit

Vis os din studiestart via hashtagget #ucndk

Adfærdsregler for studerende

Følg UCN på Facebook