Kom til åbent hus - onsdag den 7. juni

Onsdag den 7. juni kl. 17.00 – 19.00 kan du komme til åbent hus og høre mere om uddannelsen. Det foregår på Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ.

Vil du være ekspert i undervisning? Og spille en vigtig rolle for børn og unge?

På læreruddannelsen i Aalborg og Hjørring har du mulighed for at skabe din egen lærerprofil. Du kan målrette din uddannelse mod undervisning af små eller store elever, og du kan specialisere dig inden for de fag, du helst vil undervise i.

Uddannelsen kombinerer faglige og pædagogiske fag. Det betyder, at du både får viden om de fag, du skal undervise i, og lærer at formidle din faglige viden til børn på forskellige klassetrin. Du kommer i praktik flere gange i løbet af uddannelsen.

De fleste lærere arbejder i folkeskoler, privatskoler, efterskoler og specialskoler, men den viden og de kvalifikationer, du får i løbet af uddannelsen, kan også bruges mange andre steder. Mange læreruddannede underviser f.eks. på højskoler, erhvervsskoler og produktionsskoler.

UCN-adresser
Hjørring: Skolevangen 45
Aalborg: Mylius Erichsens Vej 137

Varighed

4 år

Sted

Hjørring
Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

I alt 18 uger

Studiestart

August og februar:
Hjørring

August:
Aalborg

Kontakt en studievejleder

Læreruddannelsen
Aalborg

Tlf. 72 69 93 00
lu-aalborg@ucn.dk
Læreruddannelsen
Hjørring

Tlf: 72 69 60 00
sv@ucn.dk

Uddannelse med særlig profil

Idrætsprofil

Lærer med idrætsprofil er en særlig læreruddannelse for dig, der ønsker at have idræt som en rød tråd gennem hele studiet.
Læs mere

Musikprofil

Profilen henvender sig til dig, som ønsker at kvalificere dig særligt til at undervise i musik på skoler, efterskoler og kulturskoler.
Læs mere

International profil

Den internationale linje henvender sig til dig, som gerne vil have en læreruddannelse med internationalt udsyn.
Læs mere

Erhvervspædagogisk profil

Profilen henvender sig til dig, som ønsker en læreruddannelse med fokus på erhvervsuddannelser og voksne.
Læs mere

Søg i kvote 2 senest 15. marts

Vil du gerne være lærer, men har et karaktergennemsnit på under 7.0? Så skal du huske at søge senest 15. marts. Herefter vil du blive inviteret til en optagelsessamtale, som du skal bestå for at komme i betragtning til en studieplads. Kan du fremvise et karaktergennemsnit på minimum 7.0, skal du søge i kvote 1 senest 5. juli.

"Jeg brænder for at komme ud og arbejde med børn og unge og se deres udvikling, samtidig med at være den der giver dem muligheden for at blive dannet og få en rigtig god udvikling i starten af deres liv."

Mikkel Karlsson

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse til lærer på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Praktikinformation

Læreruddannelsen i Hjørring

Forberedelseskursus for Indvandrere og Flygtninge (FIF)

Læreruddannelsen i Aalborg

Information til censor

Optagelse
- Sådan søger du ind