Gå til hoved indhold

Brænder du for matematik? Og vil du give glæden videre til børn eller unge? At undervise i matematik kan være så meget. Undervisningsfaget har udviklet sig fra at være meget formidlingsorienteret, til at der lægges stor vægt på undersøgelser i faglige landskaber.

Derfor skal du som matematiklærer både have et indgående fagligt kendskab og indsigt i, hvordan faget kommunikeres og undersøges. Det væsentligste er dog, at du interesserer dig for faget og er motiveret for at arbejde med matematik.

Praktik

Du kommer i flere praktikforløb i løbet af uddannelsen. Det giver dig mulighed for at mærke i praksis, hvad undervisning af børn og unge handler om. De fleste praktikforløb foregår i en folkeskole, men du har også mulighed for at komme i praktik på en efterskole eller på en friskole.

Uddannelsens opbygning

Du finder en mere overordnet beskrivelse af læreruddannelsens opbygning på fag og opbygning.

HER KAN DU LÆSE UDDANNELSEN

Aalborg

Du kommer til at studere på Campus Mylius Erichsens Vej i Aalborg. Her møder du ind til en hjertevarm stemning med morgensang, kaffe og kreative PlayLabs.

HER KAN DU LÆSE UDDANNELSEN

Hjørring

Du kan læse uddannelsen på vores lokale og pendlervenlige city-campus i Hjørring. Campus Skolevangen byder på nære relationer, svømmehal og indendørs skov.