Gå til hoved indhold

På online tilbuddet er der samme adgangskrav, indhold og omfang som ved en uddannelse med fysisk fremmøde. Du skal bare ikke rejse for at deltage i undervisning på vores afdelinger, men kan i stedet studere derhjemme eller hvor det passer dig.

I de fleste fag vil du få tilbudt at deltage i seminarer eller lignende på campus, men det er helt frivilligt, om du vil gøre brug af dette tilbud. Det enkelte fags underviser vil informere om dette ved studiestart.

Hvordan foregår undervisningen?

Både din undervisning og vejledning vil primært foregå via e-mail eller via vores konferencesystem. Desuden vil der blive anvendt en del faglitteratur, som du selv skal læse derhjemme. Vores faciliteter vil stå til rådighed i samme omfang, som hvis du havde deltaget i undervisningen med fremmøde.

Når kommunikationen foregår via et konferencesystem, er vi ansvarlige for drift og funktion. Vi påtager os dog ikke serviceringen af dit private it-udstyr og programmer. Det er en forudsætning, at du har en bredbåndsforbindelse samt de programmer, der skal bruges i undervisningen. Hvilke programmer, der er behov for, vil variere fra fag til fag.

Fagudbud

Du skal vælge enten et undervisningsfag eller et pædagogisk fra listen, som du gerne vil have undervisningskompetence i.

Kontakt en studievejleder

Camilla Vindstrup Mortensen

Studievejleder

E-mail:
cvi@ucn.dk
Telefon:
72690466
Træffes kl. 8.00-14.00

Helle Rahbek Thomsen

Studievejleder

E-mail:
hrt@ucn.dk
Telefon:
72690474
Træffes kl. 8.00-14.00