Snak med en studerende

Snak med Nanna

28 år – STX-student, butiksuddannet og lederuddannet –
Bor i Brønderslev – Læser til lærer i Hjørring

 

Jeg hedder Nanna og er i gang med at uddanne mig til lærer på Campus Skolevangen i Hjørring.

Jeg er en kreativ, umiddelbar og snaksaglig kvinde, der bor i Brønderslev med min mand og to små børn. I forbindelse med min yngstes fødsel har jeg holdt et års barselsorlov fra studiet, men er nu i gang igen. Jeg synes studie- og morlivet er en fantastisk kombi, som giver mig rigtig meget frihed.

I hverdagen pendler jeg til Hjørring i bil, men jeg har lavet en samkørselsordning med nogle andre fra studiet – det er en hyggelig tur på ca. 30 min.

Før jeg begyndte at studere på UCN, har jeg lavet lidt forskelligt andet. Udover at være STX-student, er jeg uddannet butiksassistent med speciale i kreativitet og hobby, og derudover har jeg en lederuddannelse.

I min fritid er jeg sammen med mine skønne børn, spiller musik, synger og driver en lille velgørenhedsorganisation kaldet Kunst Mod Krybskytter sammen med min mand.

Som person er jeg enormt udadvendt, smilende og favner bredt. Jeg forsøger altid at møde folk på den måde, som jeg selv forventer og håber på at blive mødt. Skriv endelig til mig. 😊

 

 

Skriv til Nanna og få en uformel snak

  • Du er måske også interesseret i: