Studerende for en dag

Kom på besøg og oplev hverdagen på den uddannelse, du overvejer at søge ind på. Ved tilmelding bliver du kontaktet af en vejleder fra uddannelsen, som vil hjælpe med at planlægge besøget.

 


Hvad er Studerende for en dag?

For dig der har afsluttet folkeskolen

Studerende for en dag er for dig, der har en bestået afgangseksamen fra folkeskolen og er nysgerrig på fremtiden. Du er velkommen til studerende for en dag på UCN, uanset hvor i landet du bor.

Du kan desværre ikke være studerende for en dag, hvis du stadig går i grundskole/folkeskole.

Prøv en almindelig dag på studiet

Som studerende for en dag følger du den almindelige undervisning. Du bliver guidet af en studerende eller en underviser, som kan fortælle dig mere i løbet af dagen. Du kommer til at opleve studiemiljøet og får mulighed for at snakke med de øvrige studerende og underviserne.

Muligt hele året efter aftale

Alle UCNs 2-4 årige uddannelser i Hjørring, Thisted og Aalborg er klar til at byde dig velkommen som studerende for en dag, og det er muligt hele året. Få en snak om dine muligheder med en af vores studievejledere.

Du kan også overveje...

Et smugkig online på campus

Du kan allerede nu snuse lidt til livet på det campus, du overvejer at besøge og se oplæg fra vores Åbent Hus om uddannelserne.

 Besøg online univers

At tilmelde dig Studiepraktik

Studiepraktik er en anden god mulighed for at prøve en uddannelse af i virkeligheden. Her besøger du UCN i to dage i uge 43 sammen med andre en gruppe andre interesserede.

Læs mere om Studiepraktik

Tilmeld dig Studerende for en dag

Udfyld formularen, så kontakter en vejleder dig for at arrangere dit besøg på uddannelsen.