Vil du arbejde med markedsføring og salg? Og styrke og udvikle virksomheders marketingstrategier?

Med en uddannelse til markedsføringsøkonom bliver du specialist i at arbejde systematisk og målrettet med en virksomheds markedsføring, og du bliver dygtig til at analysere, planlægge og organisere markedsføringsaktiviteter.

Du får også viden om samfundsøkonomiske forhold og lærer at analysere forskellige virksomheds-, markeds- og kommunikationsformer, så du kan lave markedsføringsløsninger for virksomheden både nationalt og internationalt.

Som markedsføringsøkonom kan du bl.a. få arbejde i danske og internationale virksomheder og organisationer, som f.eks. markedsføringskonsulent, reklamemedarbejder, key account assistant, HR-medarbejder, økonomimedarbejder og butikschef.

UCN-adresser
Thisted: Lerpyttervej 43
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Thisted
Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September


Vil du blive endnu skarpere?

Med en uddannelse til markedsføringsøkonom har du gode muligheder for at læse videre og blive endnu skarpere inden for dit felt. Du kan for eksempel tage vores top-up-uddannelse i international handel og markedsføring og blive professionsbachelor. Eller måske vil du til udlandet og studere.

Læs om videreuddannelse

En studerende fortæller

"Markedsføringsøkonomuddannelsen har klasseundervisning, og det synes jeg er en kæmpe fordel set i forhold til mange universitetsuddannelser. Man får et tættere bånd til sine medstuderende samt muligheden for at være en aktiv del af undervisningen og stille spørgsmål."

Mathilde Louise Kongerslev

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til markedsføringsøkonom på UCN.

Studievejledning

Diana Thougaard Nielsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 16 45
dtp@ucn.dk

Træffes efter aftale.

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Ulla Hauge Thostrup
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 72 69 17 82
uht@ucn.dk