Vil du arbejde med markedsføring og salg? Og styrke og udvikle virksomheders marketingstrategier?

Med en uddannelse til markedsføringsøkonom bliver du specialist i at arbejde systematisk og målrettet med en virksomheds markedsføring, og du bliver dygtig til at analysere, planlægge og organisere markedsføringsaktiviteter.

Du får også viden om samfundsøkonomiske forhold og lærer at analysere forskellige virksomheds-, markeds- og kommunikationsformer, så du kan lave markedsføringsløsninger for virksomheden både nationalt og internationalt.

Som markedsføringsøkonom kan du bl.a. få arbejde i danske og internationale virksomheder og organisationer, som f.eks. markedsføringskonsulent, reklamemedarbejder, key account assistant, HR-medarbejder, økonomimedarbejder og butikschef.

UCN-adresser
Thisted: Lerpyttervej 43
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Thisted
Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September


Vil du blive endnu skarpere?

Med en uddannelse til markedsføringsøkonom har du gode muligheder for at læse videre og blive endnu skarpere inden for dit felt. Du kan for eksempel tage vores top-up-uddannelse i international handel og markedsføring og blive professionsbachelor. Eller måske vil du til udlandet og studere.

Læs om videreuddannelse

"Markedsføringsøkonomuddannelsen har klasseundervisning, og det synes jeg er en kæmpe fordel set i forhold til mange universitetsuddannelser. Man får et tættere bånd til sine medstuderende samt muligheden for at være en aktiv del af undervisningen og stille spørgsmål."


Mathilde Louise Kongerslev
Tidligere studerende på markedsføringsøkonom

Læs marketing i Cold Hawaii


På UCN i Thisted kan du læse til markedsføringsøkonom, samtidig med at du dyrker din sport i Cold Hawaii. Vi har tilpasset uddannelsen, så du får tid til det hele.

Studievejledning

Charlene Sørensen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 14 39
cso@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Ulla Hauge Thostrup
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 72 69 17 82
uht@ucn.dk