Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som markedsføringsøkonom.

Som færdiguddannet markedsføringsøkonom vil du kunne arbejde inden for såvel det offentlige som det private i forbindelse med markedsføringsaktiviteter. Du kan desuden arbejde i både danske og internationale virksomheder.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Markedsføringskoordinator
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Salgskonsulent
  • Project Manager
  • SoMe Manager 

Hvad laver tidligere studerende i dag?

Læs et lille udpluk af de spændende jobs, som studerende fra uddannelsen har i dag.

Camilla arbejder med markedsføring og eventkoordinering

Camilla Svane Krog er 27 og blev færdig som markedsføringsøkonom i 2019. I dag arbejder hun hos Thisted Handels- og Industriforening, hvor hun er ansat som Marketingmedarbejder med ansvar for markedsføring og eventkoordinering.

Hvad er dine typiske opgaver?

Jeg arbejder med strategi, marketing og sociale medier. Jeg er hele tiden på forkant og klar med materiale og konkret planlægning til kommende arrangementer i byen. Jeg servicerer hver uge byens medlemsbutikker.

Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg får lov til at arbejde med frihed under ansvar. Vi har den perfekte kombination af kontorarbejde og arbejde ud af huset, så man ser altid frem til at møde ind til en ny og spændende dag.

Hvad er dine fremtidsplaner?

I samarbejde med Thy Detailforum/Vi elsker Thy starter jeg som voksenelev som "Event Koordinator", så jeg oven på min uddannelse kan bygge eksekvering af events på og samtidig forsætte mit arbejde hos Thy Detailforum/Thisted Handels- og Industriforening med mere ansvar for events i Thy.

Adgang til overbygninger på UCN

Når du er uddannet markedsføringsøkonom, har du adgang til en række overbygninger på UCN. Det betyder ikke, at du er sikker på at blive optaget på overbygningen, men blot at du opfylder adgangskravene for at blive optaget. Overbygningerne har et begrænset antal pladser.

På UCN er uddannelsen til markedsføringsøkonom adgangsgivende til følgende overbygninger:​

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag en overbygning i udlandet

Du kan vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Vi anbefaler, at du altid undersøger dine muligheder for videreuddannelse på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakter deres studievejleder, hvis du drømmer om at læse en bestemt overbygning. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos studievejledningen.

Studievejledning

Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Charlene Sørensen
Faglig studievejleder
Aalborg
Tlf. 72 69 14 39
cso@ucn.dk
Ulla Hauge Thostrup
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 72 69 17 82
uht@ucn.dk