Program og litteratur

Få et overblik over de første dage på dit nye studie
 

Studiestartsprogammet er tilrettelagt, så det tager hensyn til den særlige situation, vi er i med COVID-19. Der kan dog komme ændringer grundet COVID-19-situationen.

IT - det skal du inden første studiedag

Som studerende i UCN er det vigtigt at du er så forberedt som muligt til studiestart, og du skal derfor sørge for at se UCN Servicecentrets IT-introvideo inden du møder op første dag på campus.

Du skal så vidt muligt lave alle de steps som beskrives. Det første du skal, er at lave to-faktor-godkendelsen, ellers kan du ikke komme videre. Du finder vejledninger til hver enkelt IT-system under 'Servicecenter & HelpDesk' på MitUCN.

Studiestartsprogram 

Her kan du finde programmet for din studiestart på UCN.

1. SEPTEMBER 2021

Du skal medbringe og anvende din egen PC på uddannelsen.
Medbring din PC allerede den første dag.

Tutorerne modtager ved hovedindgangen 

08.45 – 11.30
Program på uddannelsen.

11.30 – 12.30
Frokost – du kan købe i kantinen eller medbringe madpakke

12.30 – 15.15
Program fortsættes

Vær opmærksom på, at der er planlagt studiestart fra 8.30 til 15.30 den 2., 3., og 6. september. Du vil modtage et detaljeret skema for ugen og semestret den 1. september. Første undervisningsdag vil være den 7. september. Du kan få adgang til dit skema via. Outlook eller TimeEdit. Se vores vejledning til skemavisning for at se hvordan du finder dit skema.

Litteratur og anden vigtig information

I forbindelse med din studiestart kan du besøge boghandelen på Sofiendalsvej for at købe dine studiebøger. Du er velkommen til at kontakte din studievejleder, hvis du har spørgsmål.

Litteraturliste for markedsføringsøkonom (PDF)