Brænder du for at arbejde med digitale medier? Og vil du lave fremtidens websites, apps og multimedieløsninger?

Som uddannet multimediedesigner kan du selvstændigt designe, planlægge, realisere og håndtere multimedieopgaver. Du bliver i stand til at producere digitale brugergrænseflader, primært inden for en webkontekst, ved at lave grundige brugerundersøgelser, forstå hvordan digitalisering påvirker virksomheder og brugere, skabe rige og brugervenlige interfaces og kode og programmere funktionalitet.

På uddannelsen vil du arbejde inden for fem fagområder: brugergrænsefladeudvikling, brugeroplevelser, indholdsproduktion, forretning og teknologi. Du vil lære at bygge bro mellem tekniske, problemløsende og kreative evner gennem styring af udviklingsprocesser.

Som uddannet multimediedesigner kan du finde arbejde inden for it- og mediebranchen. Fremtidige jobtitler kan f.eks. være frontend-udvikler, webdesigner eller UX-designer.

Du kan også søge ind på en overbygningsuddannelse i digital konceptudvikling, webudvikling eller innovation og entrepreneurship på UCN.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til multimediedesigner er tæt koblet til virkeligheden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, som blandt andet betyder, at du får tilknyttet en mentor fra en offentlig eller privat virksomhed. Mentoren er med til at give dig et indblik i, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Og samtidig kan du få sparring og gode råd, så du kan udvikle dig både fagligt og personligt

Læs om mentornetværk

En studerende fortæller

"Jeg vil anbefale multimediedesignuddannelsen til dem, der har interesse for kommunikation, design og webdesign. Det er en bred uddannelse som ikke nødvendigvis peger én bestemt retning."

Johanne Mosgaard Jæger

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til multimediedesigner på UCN.

Studievejledning

Lisbeth Mathiesen
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 16 14
lima@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.