Brænder du for at arbejde med digitale medier? Og vil du lave fremtidens websites, apps og multimedieløsninger?

Som multimediedesigner kan du selvstændigt designe, planlægge, realisere og styre multimedieopgaver, i forhold til æstetik, design og brugergrænseflader. Og du ved, hvordan et medieprodukt fungerer i forhold til markedet og til brugeren.

På uddannelsen får du undervisning i de fire områder: Virksomheden, kommunikation og formidling, interaktionsudvikling samt design og visualisering. Du lærer blandt andet at kode og programmere hjemmesider og skabe kreative budskaber til afgrænsede målgrupper.

Som multimediedesigner kan du få job inden for IT- og medieområdet og i den grafiske branche som f.eks. webdesigner, app-udvikler eller projektleder. Du kan desuden læse videre og tage en overbygningsuddannelse i digital konceptudvikling eller webudvikling på UCN.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

STUDIEVEJLEDERE

Line Helverskov Horn
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 15 58
lihh@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til multimediedesigner er tæt koblet til virkeligheden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, som blandt andet betyder, at du får tilknyttet en mentor fra en offentlig eller privat virksomhed. Mentoren er med til at give dig et indblik i, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Og samtidig kan du få sparring og gode råd, så du kan udvikle dig både fagligt og personligt

"Jeg vil anbefale multimediedesignuddannelsen til dem, der har interesse for kommunikation, design og webdesign. Det er en bred uddannelse som ikke nødvendigvis peger én bestemt retning."

Johanne Mosgaard Jæger

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til multimediedesigner på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind