Brænder du for at arbejde med digitale medier? Og vil du lave fremtidens websites, apps og multimedieløsninger?

Som uddannet multimediedesigner kan du selvstændigt designe, planlægge, realisere og håndtere multimedieopgaver. Du bliver i stand til at producere digitale brugergrænseflader, primært inden for en webkontekst, ved at lave grundige brugerundersøgelser, forstå hvordan digitalisering påvirker virksomheder og brugere, skabe rige og brugervenlige interfaces og kode og programmere funktionalitet.

På uddannelsen vil du arbejde inden for fire kerneområder: Virksomheden, kommunikation og formidling, interaktionsudvikling samt design og visualisering. Du vil lære at bygge bro mellem tekniske, problemløsende og kreative evner gennem styring af udviklingsprocesser.

Som uddannet multimediedesigner kan du finde arbejde inden for it- og mediebranchen. Fremtidige jobtitler kan f.eks. være frontend-udvikler, webdesigner eller UX-designer. Du kan også læse videre og tage en overbygningsuddannelse i digital konceptudvikling, webudvikling eller innovation og entrepreneurship på UCN.

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

STUDIEVEJLEDERE

Line Helverskov Horn
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 15 58
lihh@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til multimediedesigner er tæt koblet til virkeligheden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, som blandt andet betyder, at du får tilknyttet en mentor fra en offentlig eller privat virksomhed. Mentoren er med til at give dig et indblik i, hvordan tingene foregår i den virkelige verden. Og samtidig kan du få sparring og gode råd, så du kan udvikle dig både fagligt og personligt

"Jeg vil anbefale multimediedesignuddannelsen til dem, der har interesse for kommunikation, design og webdesign. Det er en bred uddannelse som ikke nødvendigvis peger én bestemt retning."

Johanne Mosgaard Jæger

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til multimediedesigner på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind