Gå til hoved indhold

Multimedie­designer

En 2-årig uddannelse, hvor du lærer om UX, kodning, informationsarkitektur og hjemmesider.
  • Erhvervsakademiuddannelse

  • 2 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Hør Ida Rishøj Jensen, Helena Maria Tillebeck Schjøtt og Jeppe Menholt David fortælle om hverdagen på multimediedesigner uddannelsen på UCN.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Bruger­­grænse­­flader

Bruger­­oplevelser

Forretning

Teknologi

Indhold

kl. 11.45-13.45

Bruger­­grænse­­flader

Bruger­­oplevelser

Forretning

Teknologi

Indhold

Virksomheder er en del af undervisningen

Hele vejen igennem uddannelsen kommer du til at arbejde med virksomhedscases. Nogle gange kommer virksomhederne på besøg og fremlægger deres problemstilling, hvorefter du og dine medstuderende kan stille uddybende spørgsmål. Andre gange får du en case beskrevet og skal arbejde med den.

I løbet af din studietid vil du også komme på virksomhedsbesøg og se, hvordan virksomheder arbejder med multimediedesign.

Kontakt til virksomheder er også din opgave

Gennem hele uddannelsen sørger underviserne for at finde samarbejdspartnere, men i forbindelse med eksaminer er det dig og dine medstuderende, der skal skabe kontakt til virksomheder, som I kan samarbejde med. Til din afsluttende opgave på 4. semester skal du også samarbejde med en virksomhed. Det kan f.eks. være den virksomhed, hvor du har været i praktik.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

Campus Sofiendalsvej er et moderne og behageligt studiemiljø for studerende med interesse for teknik, programmering eller design.