Job og karriere

Læs om dine muligheder inden for job og efteruddannelse som multimediedesigner.

Multimediedesignere arbejder med digitale medier og typisk med at udvikle eller vedligeholde websites og multimedieløsninger. Som uddannet multimediedesigner kan du finde arbejde inden for it- og mediebranchen.

Fremtidige jobtitler kan f.eks. være:

  • Frontend-udvikler
  • Webdesigner
  • UX/UI-designer
  • UX-researcher

Adgang til overbygninger på UCN

Når du er uddannet multimediedesigner, har du adgang til en række overbygninger på UCN. Det betyder ikke, at du er sikker på at blive optaget på overbygningen, men blot at du opfylder adgangskravene for at blive optaget. Overbygningerne har et begrænset antal pladser.

På UCN er multimediedesigner adgangsgivende til følgende overbygninger:

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Det er ikke kun på UCN, du kan tage en overbygning. Du kan undersøge dine muligheder på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakte deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos den faglige studievejleder for multimediedesigner samt i den generelle studievejledning.

Tag din overbygning i udlandet

Du kan også vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN

Hos UCN act2learn udbyder vi en lang række kurser og videreuddannelser på deltid blandt andet inden for teknologi og produktion.

Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Studievejledning

Dan Høegh
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 15 74
dahg@ucn.dk