Studiemiljø

Bliv klogere på det alsidige studiemiljø på uddannelsen.

Uddannelsen til multimediedesigner deler adresse med UCN’s øvrige teknologiuddannelser på Sofiendalsvej.

Her er der højt til loftet og masser af niveaudelte arealer, som kan anvendes til gruppearbejde, læsning – eller til bare at hænge ud.

Hverdagen er præget af en mangfoldig forsamling af danske og internationale studerende og en puls, der skaber stemning og energi på stedet.

Samarbejde på tværs

Allerede på 2. semester bliver du kastet ud i at skulle samarbejde med studerende fra andre teknologi-uddannelser. Innovationsugen er fx et samarbejde mellem UCN’s afdelinger Design, IT, Industri samt Energi og Miljø. Her sætter vi fokus på innovation, ideudvikling, entreprenørskab og ikke mindst tværfaglighed.

Undervejs i studiet til multimediedesigner får du mulighed for at deltage i studieophold i udlandet.

De seneste år er turen gået til California State University Fullerton. Både multimediedesignere og grafiske designteknologer deltager i opholdet, så det er også en god mulighed for skabe relationer til andre studerende. Opholdet ligger på 3. semester, og der skal påregnes en del egenbetaling.

Mentornetværk

UCN Design har et stort mentornetværk, som støtter udveksling og samarbejde mellem design-uddannelserne og erhvervslivet.

Mentorerne er alle erfarne professionelle fra det nordjyske erhvervsliv. Alle studerende på multimediedesign får tilbud om at få tilknyttet en mentor, der kan være behjælpelig med at udvikle de studerende personligt, fagligt og karrieremæssigt.  

Læs om Campus Sofiendalsvej

Læs om de forskellige faciliteter på Campus Sofiendalsvej og bliv klogere på alt fra parkering, studieadministration, boghandel, bibliotek, café med videre. Læs også om faglige og sociale tilbud på tværs af UCN.

Studiekalender 2016 - 2018

Hold dig opdateret med studiekalenderen for 2016 - 2018 (PDF) for alle teknologi-uddannelserne.

Campus Sofiendalsvej i Aalborg