Vil du arbejde kreativt og professionelt med natur- og kulturoplevelser?

Oplevelser har fået stor betydning for det moderne menneske, og kultur- og naturoplevelser spiller her en central rolle. Formidling er det centrale i uddannelsen, forstået både som formidling af oplevelser til forskellige målgrupper og som udvikling af nye områder og koncepter inden for oplevelsesøkonomien.

Med uddannelsen får du et bredt indblik i bl.a. natur, kultur og innovation og oplevelsesøkonomi. Du vil få undervisning i naturforståelse, kulturforståelse, projektledelse, kommunikation, forretningsudvikling og destinationsbranding.

Du kan f.eks. få arbejde i nationalparker, med events, i kulturhuse, i natur-, fritids- og friluftsorganisationer, på museer, i kommunikationsbureauer og i kommuner. Du har også gode muligheder for at starte som selvstændig eller læse videre.

UCN-adresse
Hjørring: Skolevangen 45

Varighed

3 år

Sted

Hjørring

Campus

Skolevangen

Sprog

Dansk

Praktik

20 uger

Studiestart

September

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

Læs om optagelse

En studerende fortæller

"Natur- og kulturformidling er en spændende uddannelse med mange forskellige jobmuligheder inden for turisme, kultur- og naturformidling. Hvad du ”bliver” når du er færdig afhænger af dine egne interesser og hvilken vej du ønsker at gå."

Mette Ósland Pedersen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til natur- og kulturformidler på UCN.

Studievejledning

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Lene Faurholt Gravgaard
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 12 96
lnf@ucn.dk