Gå til hoved indhold

Uddannelser med online undervisning

Bor du langt væk fra vores campusser? Eller har du brug for ekstra fleksibilitet for at få dit familie- eller arbejdsliv til at hænge sammen med et studie? Så er vores online uddannelser måske løsningen for dig.

Vi har forskellige uddannelser med enten helt eller delvist online undervisning.

Samme uddannelse - bare online

Det faglige indhold er præcis det samme på uddannelserne, uanset om du læser online eller fysisk. Den største forskel på en online uddannelse og en "almindelig uddannelse" er, at det stiller større krav til din egen selvstændige planlægning og disciplin.

De enkelte uddannelser tilrettelægger deres online undervisning, så det giver bedst mening for netop deres fag og profession. Derfor kan det variere fra uddannelse til uddannelse, hvordan online undervisningen foregår, og hvor meget, der foregår online. I sidste ende handler det om at skabe den bedste undervisning for dig.

Tag praktikken i dit lokalområde

Alle uddannelserne har en eller flere obligatoriske praktikforløb, hvor du skal prøve din viden og færdigheder af i den virkelige verden. Du kan ikke tage praktikforløbet online, men du har mulighed for at finde en praktikplads i dit lokalområde.

Ofte stillede spørgsmål

Tal med en studievejleder

Vores studievejledere kender uddannelsessystemet og UCN's uddannelser ud og ind. Derfor er de en god kilde til viden og hjælp. Du kan spørge om alt fra uddannelsesvalg og studiemiljø til fagligt indhold, optagelse og jobmuligheder.