Gå til hoved indhold

Uddannelser med vinterstart

Ønsker du at starte på en uddannelse på UCN i februar 2023? Måske er der en ledig plads, der er noget for dig.

Der er ansøgningsfrist 1. december klokken 12.00. Hvis der fortsat er ledige pladser efter ansøgningsfristen, fremgår de her på siden.

Ansøgninger, der sendes efter ansøgningsfristen, vurderes efter først til mølle-princippet. Det vil sige, at vi behandler ansøgningerne i den rækkefølge, vi modtager dem.

Ledige pladser med studiestart til vinter

Ledige standby-pladser

En standby-plads er en ventelisteplads, hvor du vil få tilbudt en studieplads i tilfælde af, at der er andre studerende, der springer fra deres plads. Du kan få tilbudt en plads op til fire uger efter studiestart.

Hvis du ikke bliver tilbudt en plads inden for de fire uger efter studiestart, er du garanteret en plads på studiet året efter, hvis du søger ind på studiet igen til den tid. Læs mere om standby-pladser.

Ledige pladser på overbygningsuddannelserne

Sådan vurderer vi din ansøgning

Når du søger en ledig plads skal du naturligvis leve op til uddannelsens adgangskrav, men er der flere ansøgere end der er pladser, foretager vi en helhedsvurdering af hver enkelt ansøgning med vægt på en række kriterier. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i udvælgelseskriterierne for den uddannelse, du ønsker at blive optaget på.

Har du brug for vejledning eller teknisk support?

Hvis du har brug for sparring eller er i tvivl om, hvad din baggrund kan give adgang til, så tøv ikke med at kontakte en af vores studievejledere. Du kan også få hjælp til spørgsmål vedr. ansøgning og optagelsesportalen nemStudie.