Individuel kompetencevurdering

Søg ind på en top-up-uddannelse med en individuel kompetencevurdering (IKV) i rygsækken

Hvis du har en anden relevant erhvervsakademiuddannelse (evt. suppleret med relevant erhvervserfaring, kurser, udenlandsophold eller frivilligt arbejde), så vil vi gerne vurdere, om det tilsammen kan sidestilles med de formelle adgangskrav til den top-up-uddannelsen, du ønsker at starte på.

Du kan søge en individuel kompetencevurdering senest den 1. juni via dette online ansøgningsskema til IKV. Du vil få svar på din ansøgning om IKV i løbet af 2 – 4 uger. En positiv IKV giver dig adgang til at søge om optagelse på en top-up-uddannelse senest den 5. juli.

FÅ MERE INFORMATION

Hvis du er i tvivl om din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, kan du se mere under top-up-uddannelserne på siden med adgangskrav og udvælgelseskriterier.

Vigtige datoer

Studiestart i september

1. juni
Frist for ansøgning til individuel kompetencevudering via online ansøgningsskema til IKV.
5. juli
Frist for ansøgning om optagelse på top-up-uddannelse for ansøgere med positiv IKV. Ansøgning sker via online ansøgningsskema på www.ucn.dk/top-up.
12. juli
Svar på ansøgning via mail/UCN Optagelsesportal.
26. juli
Offentliggørelse af evt. ledige studiepladser på www.ucn.dk/ledigepladser. Ansøgning foregår via online ansøgningsskema, som kan tilgås på siden.

Bemærk: Ledige studiepladser besættes efter ‘først til mølle’-princippet indtil studiestart.

ER DU I TVIVL?

Måske er du i tvivl om valget mellem to uddannelser? Måske ved du slet ikke, hvilken vej du skal gå? Opfylder du adgangskravene? Skal du overhovedet læse på UCN, eller skal du noget helt andet?

Uanset hvad du er i tvivl om, er der flere måder vi kan hjælpe dig med at blive afklaret i dit uddannelsesvalg. Læs mere og få hjælp til dit uddannelsesvalg.