Søg ind

Søg om optagelse på den 3½-årige professionsbacheloruddannelse til pædagog

Din baggrund for at søge en professionsbacheloruddannelse er afgørende for, hvornår du skal søge. Inden du søger ind, skal du overveje, om dit gennemsnit fra gymnasiet er nok til, at du kan tilbydes en studieplads, eller om du også gerne vil vurderes på det, du ellers har med dig af viden, færdigheder og kompetencer.

Hvad har du med i rygsækken?

En gymnasial eksamen som f.eks. stx, hhx, htx, hf eller eux kan være én vej ind. Det samme gælder alle erhvervsuddannelser. Men selvom du ikke har en adgangsgivende eksamen, kan det måske stadig være muligt for dig at søge ind på UCN. Det kan du læse mere om nedenfor.

Hvad er din baggrund?
 

Gymnasial eksamen
Gymnasial eksamen
Du har/er i gang med en gymnasial eksamen (stx, htx, hhx, eux eller hf) og vil udelukkende vurderes på dit karaktergennemsnit (kvote 1).
Erhvervsuddannelse
Erhvervsuddannelse
Du har/er i gang med en erhvervsuddannelse og med et svendebrev og et uddannelsesbevis fra teknisk skole eller handelsskole (kvote 2).
Gymnasial eksamen - med mere
Gymnasial eksamen - med mere
Du har/er i gang med en gymnasial eksamen og har desuden suppleret med erfaring fra ophold eller erhvervslivet (kvote 2).
Forhåndsvurdering af andet adgangsgrundlag
Forhåndsvurdering af andet adgangsgrundlag
Du opfylder ikke de formelle adgangskrav, men du har noget andet med i din rygsæk, som vi kan vurdere dig på (kvote 2).
IB / Udenlandsk eksamen
IB / Udenlandsk eksamen
Du har/er i gang med en IB, eller en godkendt udenlandsk eksamen, som kan sidestilles med en dansk adgangsgivende eksamen (kvote 2).