Studiemiljø i Hjørring

På Campus Skolevangen i Hjørring har vi skabt et banebrydende og nyskabende studiemiljø - med fokus på dig som studerende.

Vi tager forskud på fremtiden med et ambitiøst nyt design af de fysiske rammer på Skolevangen, som skaber rum for videndeling, kreativitet, samvær og sammenhold.

Campus Skolevangen


Diffentieret læringsmijø

Vi lægger vægt på, at de fysiske rammer påvirker den måde, du som studerende tænker og agerer på, og på den måde handler det nye design ikke kun om det æstetiske - designet er et vigtigt udviklings- og formidlingsredskab, der skal skabe rammerne for et fedt studieliv for dig og dine medstuderende.

Visionen om en åben, innovativ og udviklende uddannelsesinstitution er direkte afspejlet i de nye fysiske rammer - og det vil du kunne mærke som studerende.

I fremtidens uddannelsesinstitution er alle arealer i princippet læringsarealer, og det sociale samvær mellem de studerende er en del af undervisningen. På Skolevangen ønsker vi at skabe de bedst mulige vilkår for det differentierede læringsmiljø - og det kræver rum.

Rum og plads, når du har behov for fordybelse og alene-tid, rum, når du skal samtale og i dialog med dine medstuderende, rum til fremvisning og show-off, rum til at eksperimentere og afprøve hands-on og rum til sociale fællesskaber - kort sagt rum til enhver situation.

Socialt liv

Til studiemiljøet hører det sociale liv, både som det udfolder sig til hverdag og ved særlige lejligheder.

I løbet af et studieår afholdes en række traditionsrige arrangementer, der giver studiemiljøet puls og er tilbagevendende højdepunkter. Blandt andet holder vi idrætsdage, festlige juleafslutninger og farverige intro- og dimissionsfester.

Rammerne om hverdagens sociale liv er vores studierum og udearealer, der giver mulighed for nærvær og samvær på tværs af uddannelserne. Og så er der Fredagsbaren, hvor du kan slutte ugen af sammen med dine med studerende. 

Faciliteteter

Det nye studiemiljø er udover det nye design krydret med lækre faciliteter. Vi har blandt andet egen topmoderne idrætshal med motionsrum, klatrevæg og springgrav, samt egen svømmehal.

Vi har en lang række af nyindrettede og specialiserede værkstedslokaler og faglokaler til musik, drama, bevægelse og naturfag, mens sygeplejerskeuddannelsen har sit eget moderne færdighedslaboratorium.

Du kan som studerende benytte alle faciliteterne, også uden for undervisningstiden.

På biblioteket kan du hente litteratur og blive vejledt af bibliotekarer. Du kan benytte dig af bibliotekets studiearbejdspladser, eller du kan holde møde med din projektgruppe i et af vore studiegrupperum eller studiegruppearealer.

Kantinen ligger i skolens hjerte og er et populært mødested – både i forbindelse med studieaktiviteter og socialt samvær. Du bliver mødt af duften at friskbagt morgenbrød, når du træder ind af døren hver morgen.