Studiemiljø på Lerpyttervej 43

Pædagoguddannelsen i Thisted ligger på Thy Uddannelsescenter sammen med UCN's uddannelser til markedsføringsøkonom, finansøkonom, sygeplejerske og pædagogisk assistent. 

Det betyder, at her er et spændende tværfagligt studiemiljø. Samtidig har hver uddannelse så overskuelig en størrelse, at næsten alle kender alle, og det sociale sammenhold er stærkt. Vi afholder løbende fester, fredagsbar, foredrag og aktivitetsdage på tværs af uddannelser.

Som pædagogstuderende kan du få stor indflydelse på både din uddannelse, dit studiemiljø og de sociale arrangementer gennem De Studerendes Råd (DSR).

Kantinen er mødestedet

Kantinen er med sin centrale plads midt i stueetagen af Thy Uddannelsescenter det naturlige samlingssted. Her kan du købe sund og lækker mad.

Det store bibliotek er en meget vigtig del af uddannelsescentret og indrettet med studiepladser, hvor du kan arbejde alene eller i gruppe. Bibliotekarerne tilbyder løbende kurser i informations- og litteratursøgning.

Pædagoguddannelsen i Thisted ligger kun 100 meter fra Thy-hallen, der tilbyder gode sportsfaciliteter, motionscenter og svømmehal.