Vil du skabe gode oplevelser for andre ved at udvikle, planlægge og levere professionelle serviceydelser?

Med en uddannelse til serviceøkonom får du kompetencer til at arbejde med udvikling, drift, koordinering, ledelse og markedsføring af serviceydelser inden for turisme, hotel & restaurant eller sport & event. Du udvikler også dine kommunikative, kulturelle, sproglige og personlige kompetencer, så du får viden om og forståelse for de kultur- og samfundsforhold, der påvirker branchen.

Uddannelsen er meget praksisorienteret, hvor den viden du opnår på studiet i høj grad kobles til virkeligheden i branchen. Derfor er der også et praktikophold på 3. semester, som kan afholdes i Danmark eller udlandet.

Uddannelsen udbydes både på dansk og engelsk. Du kan derfor vælge at studere på et af UCN's internationale hold med studerende fra hele verden.

Som serviceøkonom kan du arbejde inden for en række forskellige servicevirksomheder, eksempelvis hoteller, restauranter, rejsebureauer, eventbureauer og ferie- og konferencecentre. Du har også gode videreuddannelsesmuligheder.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Hobrovej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

13 uger

Studiestart

September

Vil du læse videre?

Med en uddannelse til serviceøkonom har du gode muligheder for at læse videre og specialisere dig yderligere inden for hotel og restaurant, turisme eller sport og event. Du kan for eksempel tage vores top-up-uddannelser i international hospitality management eller sport management og blive professionsbachelor. Du kan også fortsætte dine studier på et universitet.

Læs om videreuddannelse

En studerende fortæller

"Jeg valgte serviceøkonomuddannelsen fordi jeg tidligere har arbejdet i servicebranchen, blandt andet som guide, hvilket jeg synes var super interessant. Det er servicebranchen, jeg brænder for – derudover er jeg meget sportsinteresseret."

Martin Bjerregaard Christensen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse til serviceøkonom på UCN.

Studievejledning

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.