Læs uddannelsen som onlinestudie

Bliv klogere på hvordan du læser til serviceøkonom via e-læring.

På UCN har vi opbygget et e-læringskoncept, som gør det muligt for dig at studere til serviceøkonom, uden at du skal være fysisk til stede på uddannelsesstedet. I kraft af online-programmet, Adobe Connect, optages undervisningslektioner på et af de danske hold, der er fysisk tilstede, sådan at du senere kan se dem via adgang til et virtuelt klasselokale i Adobe Connect.

Idéen er at skabe et uddannelsesforløb med en virtuel kontakt mellem underviser, dig som studerende og andre medstuderende. Derudover tilbyder vi gruppearbejde, der foregår online, samt online vejledningsmøder med underviserne. Ved eksamener og prøver skal man ligeledes være online. Du skal altså have en computer med kamera og mikrofon samt en god internetforbindelse.

Du kan læse online-serviceøkonomuddannelsen på dansk med speciale i turisme, hotel og restaurant eller på engelsk med speciale i sport og event som ikke-onlinestudie.

Videoer om online serviceøkonom

Se forskellige videoer om online serviceøkonom og få mere information:

Study4Player – online serviceøkonom for elitesportsudøvere

I samarbejde med uddannelsesrådgiverforeningen, Study4Player, under Spillerforeningen, udbyder UCN serviceøkonom-uddannelsen med speciale i sport og event management til elitesportsudøvere som onlinestudie på engelsk.

Study4Player konceptet indebærer, at uddannelsen foregår under særlige vilkår med fleksibilitet og hensyntagen til elitesportsudøverens dagligdag med træning, kampe og mesterskaber.

Som færdiguddannet serviceøkonom med speciale i sport og event management, er du kvalificeret til top-up-bacheloruddannelsen i sport management, som også udbydes i samarbejde med Study4Player.

Faglig studievejleder

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Følg os på Facebook

Optagelse
- Sådan søger du ind