Gå til hoved indhold

Service- og oplevelsesøkonom

Uddannelsen tager 2 år og giver dig kendskab til den globale hotel- og restaurationsbranche, turisme, sport- og eventindustrien samt detail.

Læs til service- og oplevelsesøkonom i Frederikshavn

UCN tilbyder nu uddannelsen til service- og oplevelsesøkonom (tidligere serviceøkonom) i Frederikshavn med opstart i september 2024. Det betyder, at du kan uddanne dig tæt på områdets og nogle af landets mest besøgte turisme- og servicevirksomheder.

Tag uddannelsen på Uddannelsescenter Frederikshavn

Uddannelsen bliver fysisk placeret på Uddannelsescenter Frederikshavn i Kirkegade, hvor der i forvejen er masser af aktivitet, studerende og studiemiljø. Du bliver derudover en del af UCN's ca. 9000 nordjyske studerende fordelt på vores campusser i Hjørring, Aalborg og Thisted - hvor ca. 200 andre læser til service- og oplevelsesøkonom i Aalborg.

Indbygget praktik med garanteret praktikplads

Uddannelsen inkluderer en garanteret praktikplads (når du læser i Frederikshavn) i en relevant, lokal virksomhed. Du kan selvfølgelig altid selv vælge, hvor du vil i praktik. Praktikken er din vej til at afprøve teorierne i praksis og få dine første erfaringer med faget og forbindelser i branchen. Det kan også være indgangen til dit første job eller studiejob.

Nysgerrig på uddannelsen?

Uddannelsen i Frederikshavn vil have det samme faglige indhold og muligheder, som uddannelsen i Aalborg. Kontakt studievejledningen, hvis du har spørgsmål eller besøg uddannelsen i Aalborg.

Hvad kan man arbejde med som service- og oplevelsesøkonom?

Hvad siger arbejdsgiverne?

Destination Nord

"Nordjylland er et af Danmarks allerstørste turistdestinationer og i Frederikshavn Kommune er turisme et ekstremt vigtigt erhverv. Vi bliver i branchen konstant mødt af nye udfordringer, ændret adfærd og skift, der konstant stiller nye krav til os. Derfor har vi brug for kvalificerede medarbejdere, som kan være på forkant med udviklingen og bidrage til at et stort erhverv kan vokse sig endnu større på en bæredygtig vis."

Tonny Thorup, CEO

Arena Nord

”I Arena Nord er vi meget begejstrede for at få uddannelsen til Frederikshavn. Vi har hvert år stor glæde af dygtige praktikanter fra uddannelsen i Aalborg og har de senere år ansat fire medarbejdere, der kommer fra serviceøkonom og sport management. Samarbejdet med UCN vil kun blive endnu bedre ved at have uddannelsen i vores nærområde.”

Jacob Guldbrandt Steffensen, marketingkoordinator

Studievejledning

Få vejledning og hjælp til dit studievalg. Kontakt vores studievejledning, som sidder klar til at hjælpe.

Nyheder om emnet