Gå til hoved indhold

Service- og oplevelsesøkonom

Uddannelsen tager 2 år og giver dig kendskab til den globale hotel- og restaurationsbranche, turisme, sport- og eventindustrien samt detail.

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Kreativitet

Under­­visning i speciale­­retning

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Service­­manage­­ment og marketing

Erhvervs­­økonomi

Kl. 12.15-15.30

Oplevelses­­økonomi

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Metode og analyse

Oplevelses­­økonomi

Under­­visning i speciale­­retning

Virksomhederne er inviteret med i undervisningen

Uddannelsen har et tæt samarbejde med branchen - især i Nordjylland, hvor turistbranchen er stærk. Derfor vil du ofte arbejde med at anvende teorien på virkelige cases fra en virksomhed, som en del af undervisningen.

Hvert år arrangeres der også karrieredage på uddannelsen, så du kan møde virksomheder der har praktikanter og ansætter serviceøkonomer.

Undervisere med brancheerfaring

Du vil møde undervisere, som har erfaring med service- og oplevelsesbranchen og netværk og forbindelser til branchen internationalt.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

På Campus Hobrovej centralt i Aalborg får du en hverdag i moderne og behagelige rammer med plads til at lære.