Gå til hoved indhold

Serviceøkonom

Uddannelsen tager 2 år og giver dig kendskab til den globale hotel- og restaurationsbranche, turisme, sport- og eventindustrien samt detail.

Praktik

Praktikken er et centralt element på UCN og i uddannelse i virkeligheden.

På uddannelsen til serviceøkonom skal du på 3. semester i praktik i 13 uger. Her skal du afprøve teorier og færdigheder i praksis samt tilegne dig ny viden inden for professionen.

Det kan være på et hotel, i en sportsklub, i en detailvirksomhed eller i en turismeorganisation – både i eller uden for Danmarks grænser. Du skaber dit eget praktikophold!

Tre hurtige svar om praktikken på UCN

Praktikken gør en forskel for din uddannelse

Kom i praktik i egen virksomhed med Next Step

Next Step er en praktikmulighed, hvis du har planer om at blive selvstændig. Praktikken foregår på UCN i din egen virksomhed, og du skal ansøge om optagelse. Her får du tid og rum til at udvikle din forretningsidé og styrke dit iværksætter-mindset.

Læs om iværksætteri på UCN

Tag din praktik i udlandet

Din praktik behøves ikke foregå i Danmark! Brug praktikperioden til at udforske verden, dit fagområde eller branche og bliv klogere på både dig selv og på andre kulturer. UCN's praksisnære studier gør det nemt at tilbyde virksomheder konkret værdi, da du kommer med redskaber og metoder, som branchen kan bruge i dagligdagen.

Praktikvært eller arbejdsgiver?

Slå en ledig stilling op, find den rette praktikant eller start et samarbejde. Kontakt UCN Karriere på karriere@ucn.dk som rådgiver og vejleder om alle mulighederne.