Erhvervsakademiuddannelse

Søg ind på top-up-uddannelsen i softwareudvikling med en erhvervsakademiuddannelse i rygsækken

Du har en adgangsgivende erhvervsakademiuddannelse fra UCN eller fra en anden professionshøjskole eller erhvervsakademi. Hvis din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, skal du søge senest den 5. juli.

Hvis din erhvervsakademiuddannelse er relevant, men ikke er en af dem, der giver direkte adgang, kan du forinden søge en individuel kompetencevurdering senest den 1. juni. 

Adgangskrav

Hvis du er i tvivl om din erhvervsakademiuddannelse er direkte adgangsgivende, kan se på uddannelsens adgangskrav og udvælgelseskriterier.

Vigtige datoer

Studiestart i februar

1. oktober
UCN åbner for ansøgning på hjemmesiden www.ucn.dk/topup.
15. december
Ansøgningsfrist kl. 12.00.
22. december
Svar på ansøgning via mail/UCN Optagelsesportal.

Offentliggørelse af evt. ledige studiepladser på www.ucn.dk/ledigepladser. Ansøgning foregår via online ansøgningsskema, som kan tilgås på siden.
Bemærk: Ledige studiepladser besættes efter ‘først til mølle’-princippet indtil studiestart.

ER DU I TVIVL?

Måske er du i tvivl om valget mellem to uddannelser? Måske ved du slet ikke, hvilken vej du skal gå? Opfylder du adgangskravene? Skal du overhovedet læse på UCN, eller skal du noget helt andet?

Uanset hvad du er i tvivl om, er der flere måder vi kan hjælpe dig med at blive afklaret i dit uddannelsesvalg. Læs mere og få hjælp til dit uddannelsesvalg.