Job og karriere

Læs om dine muligheder for job og efteruddannelse som softwareudvikler.

Softwareudviklere sigter typisk mod jobs som systemudviklere, softwarearkitekter og projektledere fx i store it-projekter både herhjemme og internationalt.

Hvad bliver du ansat som?

Afhængig af din profil og dine interesser, kan du efter uddannelsen arbejde som:

  • Softwareudvikler
  • Softwarearkitekt
  • IT-konsulent
  • Lead developer
  • Databasespecialist

Kandidatoverbygninger på Aalborg Universitet

Som softwareudvikler kan du søge om optagelse på to kandidatuddannelser på Aalborg Universitet. Bemærk at du ikke kan være sikker på at blive optaget eller at den enkelte uddannelse har ledige pladser.

Muligheden for masteruddannelser er mange

Der findes en række relevante master-uddannelser indenfor IT-området. Disse kræver dog, at du har 2 års erhvervserfaring samt at din arbejdsgiver eller du selv kan finansiere uddannelsen. Du kan kontakte studievejledningen, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Efter- og videreuddannelsesmuligheder ved UCN act2learn

UCN act2learn udbyder en lang række kurser og videreuddannelser på deltid indenfor alle fagområder. Læs mere om efter- og videreuddannelse ved UCN act2learn.

Tag din overbygning i udlandet

Du kan også vælge at tage en overbygning i udlandet. Her kan UCN’s internationale kontor hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan kontakte dem på international@ucn.dk.

Overbygninger på andre uddannelsesinstitutioner

Det er ikke kun på UCN, du kan tage en overbygning. Du kan undersøge dine muligheder på www.ug.dk, på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider eller kontakte deres studievejleder. På UCN kan du få vejledning om efter- og videreuddannelsesmuligheder hos den faglige studievejleder samt i den generelle studievejledning.

Studievejledning

Brian Hvarregaard
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 12 78
brhv@ucn.dk​