Tilbud og events

Som ny studerende vil du modtage en række rabatter samt kunne deltage i forskellige studiestartsaktiviteter på UCN

SmartStart-hæfte

Som en del af studiestarten på UCN får alle nye studerende udleveret vores SmartStart-hæfte. Hæftet består af en række gode tilbud og billetter til gratis arrangementer, som du kan bruge i de første måneder af din studietid - både på egen hånd og med dine nye studiekammerater.

Præcist hvad hæftet indeholder, må du dog vente og se til studiestart.

Med SmartStart-hæftet i hånden er du også på denne måde klædt på til at komme godt i gang på din nye uddannelse, i din nye klasse og måske endda i din nye by. På UCN ser vi på vigtigheden af gode studietilbud – også når du holder fri fra studiet.

Vi håber, at du bliver glad for hæftets indhold og vil gøre brug af de tilbud, vi har samlet til dig.

UCN ambassadører 

UCN ambassadører skaber et levende internationalt studiemiljø ved at udvikle relevante faglige og sociale arrangementer og facilitere videndeling mellem studerende på tværs af uddannelser og nationaliteter.

Fra starten vil ambassadørerne arrangere en række aktiviteter, der sikrer, at du får kendskab til dine medstuderende og hurtigt får nye venner fra både Danmark og hele verden!

Aktivitetslisten er stadigt voksende, da studerende stiller nye ønsker, men for at nævne nogle vil du blive præsenteret for forskellige teambuilding og sportsaktiviteter, picnics, filmaftener, udflugter og tema-baserede fester f.eks. Valentinsdag og Halloween.

Vil du være med? Kontakt ambassadors@ucn.dk og følg os på Facebook.

Events på dit campus

07.02.2020 - Studiestartsevent

Deltag i dette års studiestartsevent for alle nye studerende på UCN Teknologi.

Eventet finder sted på dit campus og du deltager med alle dine nye studiekammerater. UCN og fredagsbaren byder dig velkommen til en god aften.