Gå til hoved indhold

UCN tilbyder en dansk online Sport Management uddannelse, hvor fleksibilitet og tætte relationer mellem studerende og undervisere er i højsædet. UCN har tidligere i over 10 år udbudt en international online Sport Management uddannelse med mere end 130 dimittender. Nu udbydes den på dansk.

Fokus på tæt dialog med alle studerende

Selvom uddannelsen er 100% online, vil du som studerende stadig opleve fokus på at bygge relationer mellem dig og dine undervisere. Vi har et stærkt fokus på online dialog, for eksempel via en mentorordning, hvor hver studerende har en underviser, som følger med på sidelinjen og er klar til sparring og hjælp.

Samme krav til alle studerende - også online

Indhold og struktur på uddannelsen er den samme, som ved almindeligt studie. Forskellen er, at du arbejder i et ”virtuelt klasseværelse”. Du bliver også del af en online studiegruppe.

Du skal i praktik

Der er uanset studieform et obligatorisk praktikforløb i en relevant virksomhed i min. 13 uger fra juli/august på 2. studieår.

Har du spørgsmål?

Vores studievejledere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig til at blive afklaret om du skal tage din uddannelse online.

Kontakt studievejlederen