Gå til hoved indhold

Sport management

Uddannelsen er 1,5 år og gør dig klar til at arbejde med markedsføring, ledelse, økonomi og strategi i sport-, event- og fritidsbranchen.

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Marketing

Økonomi

Manage­­ment

Marketing

Metode

Kl. 12.15-15.30

Marketing

Økonomi

Manage­­ment

Økonomi

Metode

Fra praktikplads til bachelorprojekt

På 3. semester skal du i studiepraktik hos en virksomhed eller organisation og efterfølgende skrive dit bachelorprojekt. I mange tilfælde kan praktikopholdet fungere som udgangspunkt for at skrive dit bachelorprojekt i samarbejde med praktikstedet.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

På Campus Hobrovej centralt i Aalborg får du en hverdag i moderne og behagelige rammer med plads til at lære.