Kom til åbent hus - onsdag den 7. juni

Onsdag den 7. juni kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til åbent hus og høre mere om uddannelsen. Det foregår på Hobrovej 85, 9000 Aalborg.

Drømmer du om en karriere i sport-, event- og fritidssektoren?

Professionsbacheloren i sport management fungerer som direkte overbygning på markedsføringsøkonom-, serviceøkonom- og finansøkonomuddannelsen. Uddannelsen henvender sig også til personer med relevant baggrund fra branchen.

Med en professionsbachelor i sport management får du en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event og fritidssektoren. Du får undervisning i følgende faglige felter; metode og research i sport, sportsmarketing, sportsmanagement, sportsjura og sportsøkonomi.

Med uddannelsen vil du kunne varetage job i de mangeartede organisationer inden for sports-, event- og fritidssektoren, eksempelvis som projektleder, administrator, marketingkoordinator, konsulent eller eventmager.

UCN-adresse
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning. Husk at du skal søge senest 5. juli kl. 12.00.

"Jeg har fået en masse venskaber, både privat og professionelt, som jeg håber jeg kan få glæde af resten af mit liv. Derudover har sport management-uddannelsen givet mig mulighed for at udleve min drøm og været med til at udvikle mig personligt."

Helle Appelt Laursen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse i sport management på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind