Gå til hoved indhold

Studielivet på UCN

Et godt studiemiljø betyder mere, end du tror. Derfor arbejder vi aktivt på at skabe gode rammer for dig som studerende, så du kan koncentrere dig om at tilegne dig ny viden, prøve det teoretiske af i praksis og skabe relationer til dine medstuderende.

Vores campusser danner rammerne for læring og sociale fællesskaber. Uanset om du vælger at læse på UCN i Aalborg, Hjørring eller Thisted, kan du forvente et moderne og lyst miljø med gode omgivelser til at arbejde.

UCN har campus i flere studiebyer

Aalborg
Aalborg

I den pulserende by Aalborg er UCN's uddannelser fordelt på fire campusser.

Hjørring
Hjørring

Studér på et mangfoldigt campus i Hjørring. En by hvor natur og kultur er i højsæde.

Thisted
Thisted

Tæt på de græsbeklædte klitter i Thy kan du studere og finde nye fællesskaber.

En hverdag med mere end skærm og bøger

På UCN har vi fokus på at uddanne til virkeligheden. Det betyder, at du altid prøver din viden af med cases og opgaver fra virkeligheden. Der er naturligvis også læsestof og teori på vores uddannelser, men vi vil gerne have, at du lærer at bruge din viden i praksis. Det kalder vi Refleksiv praksislæring. En ting er nemlig, hvad der står. Noget andet er, hvordan det virker. Lær mere om studie- og undervisningsformerne på UCN:

Du bliver en del af et aktivt og socialt hold

For at du kan arbejde med cases og virkelige opgaver, foregår undervisningen typisk på mindre hold. Det betyder ikke, at du aldrig vil opleve store forelæsninger - men når holdundervisning fylder mere, øges muligheden for at blive set og hørt. Det er både positivt for din læring og positivt for det sociale.

Du får joberfaring, allerede imens du uddanner dig

Du er sikker på at komme i praktik. På nogle uddannelser flere gange. Praktikken er med til at gøre dig professionel, så du kan gå direkte ud og varetage det job, du er uddannet til. For mange er praktikken netop et skridt til netværk og det første job.

Få oplevelser i udlandet

Som studerende på UCN har du muligheden for at tage et semester i udlandet i forbindelse med enten et praktikforløb eller et teoretisk forløb. Du får oplevelser for livet og helt nye perspektiver til din teoretiske viden. Er du blevet nysgerrig?

NYSGERRIG PÅ STUDIELIVET?

Få svar i øjenhøjde

En række studerende fra forskellige uddannelser står til rådighed, så du kan få svar på dine spørgsmål. De kan fortælle dig, hvordan de oplever uddannelsen og fx give dig gode råd fra egne erfaringer. De svarer også meget gerne på spørgsmål om studiet og hverdagen.