Gå til hoved indhold

Studielivet på UCN

Et godt studiemiljø betyder mere, end du tror. Derfor arbejder vi aktivt på at skabe gode rammer for dig som studerende, så du kan koncentrere dig om at tilegne dig ny viden, prøve det teoretiske af i praksis og skabe relationer til dine medstuderende.

Vores campusser danner rammerne for læring og sociale fællesskaber. Uanset om du vælger at læse på UCN i Aalborg, Hjørring eller Thisted, kan du forvente et moderne og lyst miljø med gode omgivelser til at arbejde.

UCN har campus i flere studiebyer

Aalborg
Aalborg

I den pulserende by Aalborg er UCN's uddannelser fordelt på fire campusser.

Hjørring
Hjørring

Studér på et mangfoldigt campus i Hjørring. En by hvor natur og kultur er i højsæde.

Thisted
Thisted

Tæt på de græsbeklædte klitter i Thy kan du studere og finde nye fællesskaber.

UNDERVISNINGEN

Ind i bøgerne og ud i virkeligheden

På UCN lover vi dig undervisning, der går tæt på virkeligheden. Ikke kun i praktikken, men også, når du er på campus. Du vil møde forskellige studieformer, der kombinerer den teoretiske viden med praksis, og du kan f.eks. komme til at arbejde med virkelighedsnære cases og forskellige måder at simulere virkeligheden på.

NYSGERRIG PÅ STUDIELIVET?

Få svar i øjenhøjde

En række studerende fra forskellige uddannelser står til rådighed, så du kan få svar på dine spørgsmål. De kan fortælle dig, hvordan de oplever uddannelsen og fx give dig gode råd fra egne erfaringer. De svarer også meget gerne på spørgsmål om studiet og hverdagen.

NEXT STEP

Bliv iværksætter mens du studerer

På UCN kan du blive del af et aktivt iværksættermiljø uanset hvor eller hvad du studerer. Uanset om du er igang eller bare har en god idé, kan du blive en del af forløbet Next Step og få hjælp, råd og støtte. Bliv klogere på, hvordan UCN støtter innovation og entreprenørskab.

UDLANDSOPHOLD

Få oplevelser i udlandet

Som studerende på UCN har du muligheden for at tage et semester i udlandet i forbindelse med enten et praktikforløb eller et teoretisk forløb. Du får oplevelser for livet og helt nye perspektiver til din teoretiske viden.

Er du blevet nysgerrig?