Campus Mylius Erichsens Vej i Aalborg

Studer i et kreativt miljø, hvor du samtidig kan fordybe dig. 

Sang, musik, kunst og kulturelle aktiviteter er højt prioriteret på Campus Mylius Erichsens Vej. Her holder UCN’s pædagog- og læreruddannelser til i smukke bygninger med et dynamisk og kreativt studiemiljø.

 

Du har fri adgang 24 timer i døgnet

På Campus Mylius Erichsens Vej er der fri mulighed for at bruge faciliteterne efter skoletid. Dit studiekort giver adgang til campus døgnet rundt og overalt på campus er der lounge- og arbejdszoner. Her kan du og dine medstuderende arbejde i grupper eller slappe af.

Få indflydelse på studiet og fest i "Kælderen"

Studiemiljøet og det sociale liv styrkes på Campus Mylius Erichsens Vej gennem forskellige aktiviteter, som De Lærerstuderendes Råd og De Pædagogstuderendes Råd tager initiativ til. De sikrer de studerendes medindflydelse på uddannelserne og varetager de studerendes faglige, sociale, kulturelle og studenterpolitiske interesser.

Derudover kan du slutte ugen af i fredagsbaren "Kælderen", hvor der er god stemning og forskellige sociale arrangementer. 

 


Her møder du underviserne i undervisningslokalet - og mange andre steder

På UCN kan du forvente at møde undervisere og uddannelsesledere i din hverdag - og deres kontorer er aldrig mere end få skridt væk. Undervisningen foregår som regel på hold i almindelige undervisningslokaler og i nogle tilfælde i vores auditorie, når der er fælles oplæg. Har du brug for hjælp, kan du altid banke på og få svar på dine spørgsmål.