Campus Selma Lagerløfs Vej i Aalborg

I den flotte og moderne bygning på Selma Lagerløfs Vej ligger UCN's campus for uddannelser med fokus på sundhed. 

Her vil du befinde dig godt. Campus Selma Lagerløfs Vej er kendetegnet ved et tæt samarbejde på tværs af sundhedsfaglige miljøer. Når du træder ind i bygningen på Selma Lagerløfs Vej, er der fyldt med liv. I bygningens hjerte ligger det store atrium med kantine og cafeområde og hele vejen rundt, i 3 etagers højde, ligger studierum, kontorer og undervisningslokaler.

Laboratorier som i virkeligheden

På Selma Lagerløfs Vej kommer du til at bruge det laboratorie, der er knyttet til din uddannelse. Jordemødrene har en fødestue, sygeplejerskerne en hospitalsstue, radiograferne et røntgenrum, fysioterapeuterne et bevægelseslaboratorium og ergoterapeuterne har en træningslejlighed og -have. De moderne laboratorier giver dig mulighed for at øve din rolle, inden du træder ud i virkeligheden. Du har fri adgang 24 timer i døgnet

Udenfor normal åbningstid er der fri mulighed for at bruge faciliteterne på campus. Dit studiekort giver adgang til campus døgnet rundt og der er flere lounge- og arbejdszoner. Her kan du og dine medstuderende arbejde i grupper eller slappe af.

Du bliver ikke alene - på dette campus vil du møde studerende som læser til:

Ergoterapeut
Fysioterapeut
Jordemoder
Radiograf
Sygeplejerske

 


Brug gymnastiksalen i og udenfor undervisningen

På Campus Selma Lagerløfs Vej er der adgang til fælles faciliteter som f.eks. bibliotek, kantine og gymnastiksal. Gode fysiske rammer og faciliteter er vigtige for den faglige del af din uddannelse, men du er også velkommen til at bruge dem uden for studiet til socialt samvær med dine medstuderende.

Mød de andre studerende i fredagsbaren

På Campus Selma Lagerløfs vej er der tradition for årlige idrætsdage, festlige juleafslutninger samt farverige intro- og dimissionsfester. Derudover er der også en veldrevet fredagsbar, som de studerende står bag. Her kan du afslutte ugen med god musik og kolde drinks, mens du hygger dig med andre studerende.

Se mere om fredagsbaren Cafe Frejs på facebook.

 


Her møder du underviserne i undervisningslokalet - og mange andre steder

På UCN kan du forvente at møde undervisere og uddannelsesledere i din hverdag - og deres kontorer er aldrig mere end få skridt væk. Undervisningen foregår som regel på hold i almindelige undervisningslokaler og i nogle tilfælde i vores auditorie, når der er fælles oplæg. Har du brug for hjælp, kan du altid banke på og få svar på dine spørgsmål.