Campus Sofiendalsvej i Aalborg

Her mødes teknikere, designere og programmører med internationale studerende i et moderne og behageligt studiemiljø.

På Sofiendalsvej finder du mange forskellige typer studerende fra mange forskellige uddannelser. Her er både yngre studerende og erfarne håndværkere, som læser videre på basis af deres erhvervserfaring. Her får du altid mere end ét perspektiv - både fagligt og socialt.

Værksteder og laboratorier til alle uddannelser

Alle uddannelser har egne værksteds- og laboratoriefaciliteter. Det er forskelligt fra uddannelse til uddannelse, hvordan de bruges. Der er bl.a. etableret et stort fælles TechLab med adgang til 3D-print, lasercutter og flere andre værktøjer til prototyping.


Du har fri adgang 24 timer i døgnet

På Campus Sofiendalsvej er der fri mulighed for at bruge faciliteterne efter skoletid. Dit studiekort giver adgang til campus døgnet rundt og overalt på campus er der lounge- og arbejdszoner. Her kan du og dine medstuderende arbejde i grupper eller slappe af.

Du bliver ikke alene - på dette campus vil du møde studerende som læser til:

Automationsteknolog, Energiteknolog, El- og VVS-installatør og Energimanagement

Byggetekniker og Bygningskonstruktør

Produktionsteknolog og Produktudvikling og teknisk integration

Grafisk designteknolog og Digital konceptudvikling

Datamatiker, IT-teknolog, Multimediedesigner, IT-sikkerhed, Softwareudvikling og Webudvikling


En god kantine, hvor du bliver mæt

Kantinen på Campus Sofiendalsvej er fælles for alle uddannelser. Her får du sund og mættende mad, så du kan holde dig kørende hele dagen. Kantinen er placeret centralt på campus, så du kan nyde din mad i selskab med studerende fra mange forskellige uddannelser.

Mød de andre studerende i fredagsbaren

På Campus Sofiendalsvej er der tradition for årlige idrætsdage, festlige juleafslutninger samt farverige intro- og dimissionsfester. Derudover er der også en veldrevet fredagsbar, som de studerende står bag. Her kan du afslutte ugen med god musik og kolde drinks, mens du hygger dig med andre studerende.

 


Her møder du underviserne i undervisningslokalet - og mange andre steder

På UCN kan du forvente at møde undervisere og uddannelsesledere i din hverdag - og deres kontorer er aldrig mere end få skridt væk. Undervisningen foregår som regel på hold i almindelige undervisningslokaler og i nogle tilfælde i vores auditorie, når der er fælles oplæg. Har du brug for hjælp, kan du altid banke på og få svar på dine spørgsmål.

Få et internationalt tvist i din hverdag

Flere af uddannelserne på Campus Sofiendalsvej udbydes også på engelsk, hvilket betyder, at dagligdagen er præget af et internationalt miljø med studerende fra forskellige kulturer. Som studerende har du dermed mulighed for på tætteste hold at øge kendskabet til andre kulturer og forbedre dine engelskkundskaber.