Studiestart på UCN

Tillykke med din optagelse og velkommen på UCN

Det er vigtigt for os, at du får en god studiestart. Derfor har vi allieret os med en masse af vores nuværende studerende, som, sammen med underviserne, sørger for at tage godt imod dig, når du starter på din nye uddannelse.

De står blandt andet for flere arrangementer i den første studietid og introducerer dig også for studievejledere, studiesekretærer, skolens lokaler og studiemiljøet.

Du vil opleve, at vi tager vores slogan "Uddannelse i virkeligheden" seriøst. Alle vores uddannelser er i tæt kontakt med arbejdspladserne, og praktik er en fast del af studietiden.

En stor del af undervisningen tager afsæt i virkelige problemstillinger, ofte i samarbejde med virksomheder, skoler eller institutioner. Kun på den måde kan vi bane vejen for, at du - med en UCN-uddannelse i hånden - bliver parat til fremtidens arbejdsmarked.

God fornøjelse med din studiestart og din nye uddannelse!

Studiestart til september 2019

Studiestartssiderne, der er rettet mod studerende, der skal starte til september 2019, åbner den 26. juli. Her vil der være relevante informationer om tidspunkt, sted og program for studiestarten.