Åbent hus

Kom og oplev studiemiljøet ved UCN i Hjørring, Thisted og Aalborg og stil spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere

Til åbent hus og informationsmøder på UCN’s adresser kan du komme lidt tættere på. Det er en god måde at få indblik i uddannelsesstedet og se campus og faciliteterne. 

Mød studerende, vejledere og undervisere og bliv klogere på en enkelt uddannelse eller på den familie af uddannelser, der udbydes på det enkelte campus.Åbent hus 2018/2019

Vi opdaterer løbende listen over åbent hus-arrangementer, så du kan holde dig opdateret om tidspunkterne nedenfor.


INFORMATIONSMØDE - Meritpædagog

Aalborg

Dato: Tirsdag den 15. maj 2018
Tidspunkt: Kl. 17.00 - 19.00
Adresse: Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ, lokale 1.0.50

På informationsmødet kommer vi hele vejen rundt om uddannelsen til meritpædagog. Hør oplæg fra fx studerende, undervisere og arbejdsgivere - og bliv klogere på uddannelsens indhold og muligheder, på studielivet, på økonomi og på optagelse. Der er også mulighed for en individuel snak og vejledning med studievejleder Susanne Tølbøl. 

Informationsmødet er både for dig, der allerede har erfaring indenfor det pædagogiske felt og nu overvejer at læse til pædagog (med merit for praktikken). Og for dig, der har en dygtig medarbejder, som du overvejer at sende på videreuddannelse til pædagog.

Kontakt pædagoguddannelsens studievejleder Susanne Tølbøl, hvis du har spørgsmål til arrangementet. Find praktisk information om Campus Mylius Erichsens Vej.


ÅBENT HUS - Campus Hobrovej

Aalborg

Dato: Onsdag den 6. juni 2018
Tidspunkt: Kl. 16.00 - 18.00
Adresse: Hobrovej 85, 9000 Aalborg

Besøg business-uddannelserne og hør mere om vores 12 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser og få samtidig et indtryk af studiemiljøet og atmosfæren. Grillen er tændt, og vi byder på lidt sommerlig stemning med varme pølser og kolde vand.

Få en snak med nuværende studerende om at gå på UCN, tal med den generelle studievejleder om uddannelsesvalg, adgangskrav, optagelse m.m. og opnå et dybere indblik i uddannelsernes indhold og struktur hos den faglige studievejleder på de enkelte uddannelser.

Kontakt den generelle studievejleder, hvis du har spørgsmål til arrangementet. Læs praktisk information om Campus Hobrovej.


ÅBENT HUS - Campus Sofiendalsvej

Aalborg

Dato: Onsdag den 6. juni 2018
Tidspunkt: Kl. 16.00 - 18.00
Adresse: Sofiendalsvej 60. 9200 Aalborg SV

Besøg teknologiuddannelserne på Campus Sofiendalsvej i Aalborg. Mød studievejledere og studerende, der fortæller om uddannelserne, svarer på spørgsmål og tilbyder rundvisninger på campus.

Læs om Campus Sofiendalsvej.


ÅBENT HUS AALBORG

Aalborg havnefront

Dato: Fredag den 1. marts 2019
Tidspunkt: Kl. 9 - 16 (med forbehold for ændringer)
Adresse: Aalborg Havnefront

Åbent hus Aalborg er et one-stop uddannelsesarrangement. Det er et godt sted at få overblik, blive klogere og få skabt den første kontakt. Her kan du møde alle videregående uddannelser i hele regionen - og naturligvis også alle UCN’s uddannelser.

Se mere om arrangementet i denne video fra Åbent hus Aalborg eller læs mere på aabenthusaalborg.dk.Mød UCN

Her kan du også møde os og få hjælp til dit uddannelsesvalg.

Studiepraktik

Følg undervisning eller forløb i tre dage i uge 43 og afprøv den uddannelse, du overvejer at søge ind på.

Vær studerende for en dag

Har du lyst til at prøve, hvordan det er at være studerende på en af vores uddannelser?

Vil du ikke gå glip af noget?

Meld dig til Next Stop UCN og bliv mindet om åbent hus og events.