Åbent hus og informationsmøder

I løbet af året slår vi dørene op til åbent hus og informationsmøde på vores uddannelser i Hjørring, Thisted og Aalborg.

Til vores åbent hus og informationsmøder kan du opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Du kan også få svar på, hvad der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil sende din ansøgning.

Åbent hus

Næste åbent hus finder sted den 2. marts 2018 på Aalborgs havnefront. Her kan du møde alle UCNs uddannelser i Nordkraft under det store fælles Åbent Hus Aalborg arrangement.

Læs mere på aabenthusaalborg.dk.

Informationsmøder

Til vores informationsmøder er der et fastlagt program. Derfor er det vigtigt, at du er der, når vi starter, da du ellers kan gå glip af vigtige informationer.

Studerende for en dag og Studiepraktik

Har du ikke mulighed for at komme til åbent hus, kan du blive studerende for en dag på en af vores uddannelser eller komme i Studiepraktik i tre dage i uge 43.

Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret på, hvornår og hvordan du kan se mere til din drømmeuddannelse på UCN? Og vil du være sikker på ikke at gå glip af de vigtige ansøgningsfrister i kvote 1 og kvote 2? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev Next Stop UCN.