Åbent hus og informationsmøder

I løbet af året slår vi dørene op til åbent hus og informationsmøde på vores uddannelser i Hjørring, Thisted og Aalborg.

Til vores åbent hus og informationsmøder kan du opleve studiemiljøet og stille spørgsmål til studerende, undervisere og studievejledere. Du kan også få svar på, hvad der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil sende din ansøgning.

ÅBENT HUS AALBORG

Næste åbent hus for alle UCN's uddannelser finder sted den 2. marts 2018 på Aalborgs havnefront. Her kan du møde alle UCNs uddannelser i Nordkraft under det store fælles Åbent Hus Aalborg-arrangement.

Læs mere på aabenthusaalborg.dk.

Dato: Fredag den 2. marts 2018
Tidspunkt: Kl. 09.30 - 17.00
Adresse: CREATE, Nordkraft og Musikkens Hus - Aalborg Havnefront

ÅBENT HUS PÅ CAMPUS MYLIUS ERICHSENS VEJ

Ved åbent hus på læreruddannelsen og pædagoguddannelsen i Aalborg vil der være mulighed for at besøge Campus Mylius Erichsens Vej og få en snak med studievejledere og tutorer vedrørende uddannelserne på adressen.

Dato: Onsdag den 7. marts 2018
Tidspunkt: Kl. 17.00 - 19.00
Adresse: Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ

ÅBENT HUS på Campus Skolevangen i HJØRRING

Der vil være mulighed for at besøge Campus Skolevangen i Hjørring og få en snak med studievejledere og tutorer vedrørende alle uddannelserne på adressen.

Dato: Torsdag den 8. marts 2018
Tidspunkt: Kl. 14.00 - 17.00
Adresse: Skolevangen 45, 9800 Hjørring

Åbent hus på Campus Hobrovej

Besøg business-uddannelserne på Campus Hobrovej i Aalborg og få dig en snak med studievejledere og tutorer angående uddannelserne på adressen.

Dato: Onsdag den 6. juni 2018
Tidspunkt: Kl. 16.00 - 18.00
Adresse: Hobrovej 85, 9000 Aalborg
Informationsmøder
Til vores informationsmøder er der et fastlagt program. Derfor er det vigtigt, at du er der, når vi starter, da du ellers kan gå glip af vigtige informationer.

Studerende for en dag og Studiepraktik

Har du ikke mulighed for at komme til åbent hus, kan du blive studerende for en dag på en af vores uddannelser eller komme i Studiepraktik i tre dage i uge 43.

Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret på, hvornår og hvordan du kan se mere til din drømmeuddannelse på UCN? Og vil du være sikker på ikke at gå glip af de vigtige ansøgningsfrister i kvote 1 og kvote 2? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev Next Stop UCN.