Et mål i sigte - sygeplejerske

Tanja Chræmmer, underviser på Sygeplejerskeuddannelsen, fortæller:

Jeg har altid haft et stort ønske om at uddanne mig til sygeplejerske. Det var et mål, jeg sigtede mod, fra jeg startede på social- og sundhedshjælperuddannelsen og fortsatte på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Med de to uddannelser i bagagen begyndte jeg på sygeplejerskeuddannelsen. Her blev jeg fagligt udfordret ift. at skulle udøve sygepleje til patienter med komplekse problemstillinger.

Jeg oplevede, at jeg via studiet fik de fornødne teoretiske kompetencer, der skulle til for, at jeg kunne agere som sygeplejerske. Som en del af min uddannelse var jeg på udlandsophold på et hospital i England. Det var virkelig spændende, og her blev min horisont på alle måder udvidet.

Efter otte år i jobbet som sygeplejerske valgte jeg at læse videre til kandidat i sygepleje (cand.cur.). Med en kandidatuddannelse fik jeg muligheden for at blive underviser på Sygeplejerskeuddannelsen i Aalborg. Jeg elsker at undervise og brænder for mit fag – mit mål som underviser er nået, når jeg ser, at den studerende i løbet af studiet udvikler sig til at blive en kompetent sygeplejerske, der oplever stolthed ved sit arbejde.

Tanja Chræmmer
Sygeplejerske, Cand.cur.
adjunkt på sygeplejerskeuddannelsen