Søg en ledig studieplads med studiestart til september

Vi har ledige studiepladser til studiestart i september.

Du skal opfylde adgangskravene for at kunne søge en studieplads. Læs mere om adgangskrav og udvælgelseskriterier på uddannelsen.

Når du er klar til at søge ind, kan du søge ind via ansøgningsskemaet til efteroptag.

Vil du have en lederrolle i installationsbranchen? Eller drive selvstændig virksomhed med egen VVS- og gasautorisation?

Som vvs-installatør arbejder du med at planlægge, implementere og varetage driften af systemer inden for gas og vvs. På uddannelsen lærer du bl.a. at kunne projektere og dimensionere installationer som afløb, vand, ventilationsanlæg, gaskomfurer og gasvandvarmere.

Du får også kompetencer til at vurdere, hvordan installationer udføres, så de overholder gældende lovgivning. Du bliver bl.a. undervist i: Vand, varme, afløb, gas, energiberegning og projektledelse. Du lærer også om økonomi og virksomhedsdrift og om sikkerhed og miljø.

Som færdiguddannet kan du f.eks. blive selvstændig autoriseret installatør, overmontør, gas-, vand- og sanitetsmester i en installationsvirksomhed, rådgiver i et rådgivende ingeniørfirma, styrings- og reguleringstekniker i en industrivirksomhed eller vvs-tekniker.

Uddannelsen udbydes i Aalborg, men kan også tages som e-læringsforløb.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

3 måneder

Studiestart

Februar (e-læring)

September

studievejledere

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.


Læs online

Vvs-installatøruddannelsen tilbydes nu også som e-læringsforløb og henvender sig til dig, der kan se en fordel i ikke at skulle møde op på skolen hver dag. Det giver dig mulighed for at tage en uddannelse, selvom du i perioder arbejder i udlandet, bor langt væk fra uddannelsesinstitutionen, gerne vil uddanne dig ved siden af et job eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Der er studiestart til februar.

"Størstedelen af min familie er blikkenslagere og vvs-montører, så det var et naturligt skridt at tage uddannelsen til vvs-installatør. Derudover er jeg meget interesseret i bygninger og deres indeklima, og her kan uddannelsen give svar på mange af mine spørgsmål."

Mads Esbjørn

Kom til åbent hus - oplev studiemiljøet og kom lidt tættere på.

Find ud af hvornår og hvordan du kan søge ind på din drømmeuddannelse.

Få sparring hos en studievejleder og få svar på dine spørgsmål.